Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OrinkaKakak

Co myslicie o dziewczynie która uprawia seks oralny przed normalną inicjacją?

Polecane posty

Gość jestemsobie dzisiajtaka
laska, skoro sie bzykasz z facetem to jak nie jestes workiem na sperme, gmmm? ;) lepiej sie dziecko wyedukuj, bo oprócz pozycji na jeźdźca i klasycznej są też inne :P

wlasnie poszła po swojego namiętnego ogiera... do szuflady :D:D:D

Poza tym wiadomo - na tym forum, kiedy ktoś ma inne zdanie od razu jest gruby i zazdrosny:D

Gość OrinkaKakak
no jakbyscie zobaczyły mojego chlopaka to byscie sie spuściły :o wszystkie laski na niego lecą, zwłaszcza mlode i seksowne :/ za to chlopak mojej koleżanki lodziary wygląda jak nieumyty metalowiec długowłosy człowiek australopitek albo prymityw :o ciekawe jaką ma pałke ponoc zapuszczoną :/

No pewnie że jestem zazdrosny. Ale od razu gruby? :P

Jesteś jakaś pusta... co nas Twój facet interesuję...skoro się tak chwalisz to pewnie nic ciekawego z niego nie jest tak jak i z Ciebie zresztą!!

wybacz, ale nie interesuje nas koleś, dla którego seks oralny to jest okazanie braku szacunku :D :classic_cool: a przy okazji to zapytaj go czy jak cię zapina, to wtedy już można mówić o szanowaniu cie ;)

Moja interpretacja - skoro jesteśmy grube, więc pewnie w twych oczach nieatrakcyjne, to jak możemy "spuścić się" na widok twojego pana, na którego lecą zwłaszcza te seksowne? Choć zawsze mogę się mylić:)

Gość frentii
Dla mnie to hipokryzja, bo seks oralny jest o wiele bardziej intymny niz zwykly i aby go uprawiac musze naprawde czuc wiez z partnerem. Jesli ktos jest w stanie brac do ust penisa, a nie dopusci faceta miedzy nogi i uwaza sie za 'czystego', to jest po prostu hipokryta:O

Gość OrinkaKakak
o jedna normalna się wypowiedziała :) ale widać mentalnosc tutejszych kobiet sprowadza się do poziomu gimnazjalistek co robią na przerwie w WC kolegom lody :P cóż...a faceci jeszcze piszą tu żeby je podnieść na duchu, tak samo jak podszywają sie pod kobiety pisząc że kochają anal...ale wy żałosne jestescie...

Tak jesteśmy bardzo żałosne, a ty jesteś naszym guru, bo ze stwierdzenia, że nie mamy nic przeciwko seksowi oralnemu, wyciągnęłaś tak daleko idące wnioski, że obciągamy kolegom w kiblach! Brawo za dedukcję drogi Holmesie!

Wypraszam sobie. Ja nie obciągam :)

frentii A skąd Ty wiesz czy ta osoba czuje więź czy nie? Skąd wiesz jakie ma powody, żeby nie uprawiać seksu klasycznego? Łatwo jest ocenić i zrównać z błotem od razu. Zresztą, co Was to obchodzi co kto robi w swojej alkowie? To prywatna sprawa każdego człowieka, a osobom trzecim nic do tego :O Święte oburzenie :P

Gość OrinkaKakak
hahah glany - uważasz za alkowe kibel w dyskotece?? a galerianki ?? co one mają? wielką więź z partnerem "biznesowym" ? :o

OrinkaKakak Ale my chyba nie rozmawiamy tutaj o galeriankach i blacharach? Rozmawiamy o Twojej koleżance o ile mnie pamięć nie myli? Dlaczego zatem odbiegasz od tematu, którego autorką jesteś, nawiasem mówiąc?

Ale dlaczego nas obrażasz? Może tak - przyznaję, uprawiam seks oralny. Z moim mężem i nigdy wcześniej z nikim innym. Na jakim ty jesteś emocjonalnym i intelektualnym poziomie, by osoby mojego pokroju sprowadzać do poziomu galerianek czy gimnazjalnych lachociągów?

Proponuję koniec dyskusji, bo jałowa cokolwiek. P.S. (ocenzurowano)

Gość frentii
Zresztą, co Was to obchodzi co kto robi w swojej alkowie? To prywatna sprawa każdego człowieka, a osobom trzecim nic do tego Wiesz jaki jest tytul tego topiku??? Jesli nie, to sie dowiedz, bo to co napisalas powyzej swiadczy o tym, ze jednak nie wiesz. A skąd Ty wiesz czy ta osoba czuje więź czy nie? Jesli ktos czuje tak wielka wiez, ze uprawia seks oralny, to tym bardziej uprawialby zwykly sex. To jest po prostu hipokryzja, ktora cechuje wspolczesnych mlodych ludzi.

Gość OrinkaKakak
nie sprowadzam ! co innego z mężem albo z chlopakiem którego sie bardzo go kocha (tak jak ja mojego ,nie brzydzę się go ani nic...) a co innego jakk moja koleżanka!! ona na początku wypierała sie że on jej sie podoba, teraz mówi że są razem, ale on i tak jej nie kręci, więc po co to robi? dla niego! a nie dla swojej przyjemnosci :o

Gość a ja rozumiem o co autorce
chodzi... Z tym brakiem szacunku to przesadzila troche... Ale ja tez nie wyobrazam sobie odkrywania milosci fizycznej w tym kierunku. Najpierw byl u mnie sex klasyczny, poczynajac od pozycji po bozemu, a potem inne pozycje, na koncu seks oralny. Dla mnie to wyzszy stopien wtajemniczenia jest wlasnie. I nie bardzo rozumiem jak dziewica moze byc w stanie kochac sie oralnie... No ale sa rozne osoby, osobowosci, charaktery i rozne podejscia ;)

frentii Nie denerwuj się tak, bo Ci ciśnienie podskoczy :P Dlaczego niby hipokryzją ma być seks oralny ze SWOIM partnerem? Podkreślam raz jeszcze, nie wiesz co może ją hamować przed stosunkiem. Może boi się bólu, może nie chce zajść w ciążę? Nie przyszło Ci to do głowy, że ona ma swoje powody?

jeśli chcesz z kims dyskutowac,to naucz się najpierw sznowac cudze zdanie,nie zawsze musi byc takie jak twoje.Gusta są różne a intymne życie twojej koleżanki to jej sprawa a nie twoja.

A może mówi jedno, robi drugie, a myśli trzecie? Absurd moim zdaniem. Jeśli on jej się nie podoba, nie pociąga jej to niby po co miałaby to robić?

Gość kololowanka989898982384
hahahah tak czytam i sie smieje ;d czemu brak szacunku?;d wiecie staly zwiazek to co innego niz obciaganie jakiemus zulkowi na ulicy pozatym moze to byc naprawde przyjemne no oczywiscie jesli jest milosc czy zaufanie ;p;p chyba sex to cos przyjemnego tak? wiec jesli komus to odpowiada jak najbardziej jestem za chyba jak kochasz to sie nie brzydzisz tak? i chcesz sprawic przyjemnosc ;p ;PP