Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁanSru

Szukam osoby do pomocy przy napisaniu pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość ŁanSru

szukam osoby, która skończyłaby za mnie kilka rozdziałów tj. rodzaje i formy agresji,przemoc, adolesencja i dokończyć o profilaktyce brakuje mi tego i nie mam już siły. czy jest ktoś chętny. Za te kilka stron zapłacę 200 zł.. Najpierw kawałek pracy, którą muszę sprawdzić czy jest dobrze- przypisy, program plagiat a potem kasa.. jestem uczciwą osobą i tylko takich proszę o wypowiedz..

Gość krzyś plewka
trzeba byc konkretnym imbecylem zeby nie napisac samodzielnie pracy licencjackiej:D

Gość kicccccia
skoro nie jestes w stanie napisac pracy licencjackiej to jestes glabem, ktory powinien zrezygnowac ze studiow:O

Gość ŁanSru
a co was to obchodzi ?? prowadzę firmę, pracuje 12 godzinn dziennie i nie ma już czas na skończenie tego..więc proszę propozycję,, kto chce zarobić ??

Gość coś jakby moja
praca licencjacka sprzed kilku lat /znam te klimaty/

Gość pol polski w cieniu malopolski
hmh, pewnie masz jeszcze dzieci, 5 psow i chora matke na utrzymaniu:classic_cool: w takim razie jestes kolejnym pustostanem, ktory robi studia po to, zeby miec papierek do podcierania dupy pracodawcom? a ten temat to na pewno z jakis ambitnych studiow:classic_cool: pedagogika czy socjologia?:D:D