Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

rok temu skonczylam karmic piersia.....od paru dni zauwazylam ze po nacisnieciu sutka pojawiaja sie krople mleka.czy to normalne

Gość a skad wiesz ze to
mleko? moze to jakas wydzielina, tylko lekarz moze Ci pomoc..

wyglada na mleko.......czy tez tak mialyscie? moze jestem znowu w ciazy....

nie bylam jeszcze u lekarza.testow tez nie robilam...boje sie

Gość serenika
tez tak miałam.......dość długo i tylko po naciśnieciu

na poczatku 1 ciazy tez pojawialo sie mleczko po nacisnienia sutkow.........czy po zaniku pokarmu,rok pozniej moze mleko powrocic?

serenika.....jak dokladnie bylo u Ciebie? bo ja karmilam pol roku,pozniej mleko zaniklo i przez rok nie mialam ani jednej kropli po nacisnieciu sutka.od paru dni zauwazylam kropelki mleka.tez tak mialas?

Gość cytsres
zrób test A moze masz wysoki poziom prolaktyny ? Jezeli test wyjdzie negatywny to idz do ginekologa lub endokrynologa , bo moze masz za wysoką prolaktyne

zrobie test.narazie jestem przerazona i chce wyciagnac wiecej informacji od kobiet ktore karmily piersia....

zapewne masz za wysoki poziom prolaktyny. zrób sobie badania w tym kierunku. najlepiej test z obciążeniem - pobierają ci krew, bierzesz tabletkę metronidazolu (chyba nie pamiętam dokładanie bo daaawno je robiłam) po godzinie znów pobierają krew i po kolejnej godzinie znowu. jeśli jest możliwość ciąży to najpierw zrób test - tańszy i mniej kłopotliwy od badania prl :)

czyli cos nie tak.....mleko od tak sobie nie wraca......ok.zaczne od testu ciazowego........strasznie sie boje

Gość ertyuiiiii
ja tak mialam, karmiłam 3 miesiące a po 2 latach po mocniejszym ściśnięciu sutka też się pojawiała kropla.

Gość hela z wesela
też tak miałam - idź po skierowanie do endokrynologa u mnie prolaktyna była w normie, a wydzielina się pojawiała... powodów może być wiele

Gość ertyuiiiii
teraz jestem w ciazy wiec bez sensu jest badanie prolaktyny. Poza tym chyba była w normie skoro mialam owulację i zaszłam w ciążę.

ja nie karmiłam piersią od początku, urodziłam w lipcu i nadal mi malutko leci, gin widział i powiedział że taką ilością głowy mam sobie nie zawracać

Gość angfr56
Może trudno w to uwiezyć ale u mnie mleko pokazywało się jeszcze pięć lat po zaprzestaniu karmienia.

Gość postaram się byc kulturalna
a ja mam troszkę inny problem(nie do rozwiązania zapewne) jestem na 2 tyg przed porodem a pokarmu mam ilości astronomiczne( jak na ten etap, tak mi się przynajmniej wydaje) Czy to coś oznacza czy to po prostu przedsmak nadchodzącej przyszłości??