Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jowita1984

dieta protal - zaczynam!! Kto ze mn膮??

Polecane posty

Go艣膰 faaaiiilll
ja nie jestem kobiet膮:) a do grobu, to mi daleko bo warz臋 92kg przy wzro艣cie176:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 faaaiiilll
wa偶臋, sorki za byka:D

Udost臋pnij ten post

Na wodzie wytrzymasz ze trzy dni, opadniesz z si艂, b臋dziesz na wszystko wkurzony, g艂odny i wogule wi臋c czy warto? Na Dunkanie szybciej zejdziesz z wagi a krzywdy sobie nie zrobisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
nie, dlaczego?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
z si艂 my艣l臋, 偶e nie opadne bo organizm mam mam, 偶e tak powiem specyficzny, tylko te zb臋dne kilogramy mnie wkurzaj膮 raz si臋 z艂apa艂o i nie idzie tego zrzuci膰:)

Udost臋pnij ten post

Je偶eli chcesz sobie krzywdy narobi膰 to mo偶e to i dobre...ale tw贸j organizm musi czerpa膰 z czego艣 energie 偶eby chocia偶 rano wsta膰 z 艂贸偶ka i przej艣膰 si臋 do 艂azienki...nie wiem czy po tygodniu picia samej wody b臋dziesz w stanie to zrobi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
nie przesadzajcie tydzien to znowu nie jest tak d艂ugo:)

Udost臋pnij ten post

kobitki dajcie spok贸j, jaja sobie kto艣 robi bo tego nikt powa偶ny by nie wymy艣li艂... jowita- kg mniej?!?! o偶 Ty babo :P:) Paula wstawaj!:P:) (pewnie z c贸rci膮 wojujesz:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
akurat si艂ownie mam w domu:) przez ten czas nie siedzia艂 bym przed tv, tylko jeszcze przyspiesza艂 to spalanie poprzez odpowiednie 膰wiczenia,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
nie robie sobie 偶adnych jaj, pisze z wami powa偶nie, kto艣 napisa艂, 偶e organizm potrzebuje energii, to przecie偶 energie by pobiera艂 z tego t艂uszczu co chce zrzuci膰, tak czy nie?:)

Udost臋pnij ten post

No to zastan贸w si臋 troch臋 to 偶aden grubas nie powinien nic je艣膰 bo po co...tyle ma zapasu 偶e poci膮gnie ze dwa miesi膮ce na tym...czy to nie bez sensu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
wiadomo, jak bym si臋 organizm zbytnio os艂abi艂 to bym, przek膮si艂 jakies w臋glowodany, czy bia艂ko ale minimalnie, a po tym tygodniu, zacz膮膰 normalne, zdrowe od偶ywianie, my艣l臋 ze te 10kg by spad艂o:D

Udost臋pnij ten post

to mo偶e lepiej je偶eli 膰wiczenia na si艂owni tobie nie przeszkadzaj膮... to tak jak pisa艂a odstaw fastfoody, bia艂e pieczywo i ziemniaki...pij du偶o wody i wtedy zobaczysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
呕onkil31 ja wiem, ze to nie konwencjonalne, i nie polecam nikomu takiego sposobu, jednak ja tak zrobi臋 a ten grubas o kt贸rym m贸wisz, my艣le, 偶e by poci膮gn膮艂 2 tygodnie spokojnie:)

Udost臋pnij ten post

Bardzo mo偶liwe , ale nie wiem czy zawroty i b贸le g艂owy z g艂odu s膮 tak super. Ale wiesz ka偶dy robi jak uwa偶a.Jednym s艂owem powodzenia 偶ycze.

Udost臋pnij ten post

a tak w og贸le faaiiilll to nie zauwa偶y艂e艣 偶e tu dieta dukana rz膮dzi??? porad na temat g艂od贸wki udziel膮 Ci na temacie w艂a艣nie o g艂od贸wce, jest takowy:p jak czytam co piszesz to mi sie zdaje, 偶e dzieciak jeste艣:o sorry :o musze lecie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaaiiilll
nie jem fast food贸w, jem normalne 艣niadanie obiad i kolacj臋, ja nie jestem jakim艣 grubasem, mo偶e si臋 zdziwisz, ale jestem solidnie wysportowany, mi臋艣nie i te sprawy;) tylko wszystko jest schowane pod ta warstw膮 t艂uszczu, ten t艂uszcz si臋 rozk艂ada ja ca艂e cia艂o, nawet brzucha nie mam, normalnie to mi to nie przeszkadza艂o, ale teraz chce zrobi膰 z tym porz膮dek:)

Udost臋pnij ten post

To na si艂owni popro艣 o zestaw 膰wicze艅 na t膮 twoj膮 "dolegliwo艣膰 " i po k艂opocie tam s膮 specjali艣ci i na pewno tobie pomog膮.

Udost臋pnij ten post