Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDoWiaryY

Historia mojego pierwszego razu - nienormalne

Polecane posty

Gość Evv@
jak wszyscy najezdzają na ''Groteske'' a laska ma święta racje!!

Gość grosteska
taaa brak argumentow i doswiaczenia mozdzek zatrzymal sie na poziomie gimnazjum i romantycznej milosci rodem z bajek to nastepuje negowanie mojego zyciorysu oj boli boli ze ktos wie cos o zyciu i milosci a inny nie i bezczelnie sie wypowiada i innych wyzywa boli ze nie masz kobiety a tak sie madrujesz w temacie o ktorym nic nie wiesz ...

Gość asziek
haha "przeciez istenieje jeszcz takie cos jak milosc od pierwszego wejrzenia!" spadłam nz krzesła i sie poppłakałam ze smiechu xD Ludzie myślcie czasami :D nie macie pojęcia co to milosc a sie oddzywacie. Popieram calkwicie groteske . Ludzie, takie czasy. nnie wolno sie do nikogo przywiazywac . Autorze, rozmawialiscie tylko przez neta. tylko głupie rozmowy albo adki przez skypa. To NIC w porownaniu z zyciem. zrozum D:

no też bym była podłamana na miejscu faceta jakbym się nie spisała :classic_cool: a tak na poważnie wstyd jej pewnie że się skurwiła z Tobą, jak jesteś normalny to pewnie już się do Ciebie nie odezwie bo myśli że masz ją za tanią dziwkę :classic_cool:

Gość Dx Lucek xD
''(...)miłość od pierwszego wejrzenia!'' a kto powiedział, że nie istnieje?...skoro nigdy sie nie zakochałas to po co takie bzdety piszesz ze spadłaś z krzesła! żal mi cie!

Gość Dx Lucek xD
zapewne ty nie myślisz! bo zamiast mózgu masz tam nasrane i zapewne nie widzisz nic poza czubkiem swego nosa!

Gość grosteska
malinowa_dama ale dziecko ona nic od niego nie chciala nie wstydzi sie za siebie bo zorbila to na co miala ochote nikomu nic nie obiecujac i nie slyszac ze 2 strona czegos oczekuje nie bylo zwiazku nie ma tematu to sa wolni ludzie robia co chca ona nie ma obowiazku z nim byc zrozum to dziecko

Gość grosteska
moze psycholog wam powie czym jest milosc a czym gowniarskie zauroczenie od 1 spjrzenia

Gość grosteska
taaa mam udane szczesliwe malzenstwo kocham i jestem kochana ale brak wam argumentow nie umiecie uzadadnic czym jest milosc od 1 spojrzenia na jakis fundamentach sie opiera za co kochacie taka osobe to twerdzicie ze ja sie nigdy nie zakochalam buhehehe no tak najlepiej negowac jak sie nie umie podac argumentow uzasadnic

o widzę że znalazła się matka/ojciec przewodni forum :D znasz tę dziewczynę? wiesz czemu "dała" i się więcej nie odezwała? nie, nie znasz. więc nie pieprz głupot o wolności związku bądź jego braku :classic_cool:

Gość r.e.m.a.s.
zapewne sama jestes gówniarą!! i zgrywasz takiego kogucika!

Gość r.e.m.a.s.
zapewne nie moze z nią wytrzymac! w sumie nie dziwie sie!!

coś za szczęśliwa jest w tym swoim kolorowym związku :D następna matka polka się znalazła :D siedzi pewnie kuchta i obiadki gotuje :classic_cool:

Gość grosteska
malinowa_dama nie bylo zwiazku i nie interesuje nas czemu to zorbila nie miala zobowiazan wobec niego wez laska pocaluj sie z chlopakiem a potem wmawiaj sobie ze jest ci cos winien i jestes jago kobieta buhehe jak mozna nie rozumiec ze jak nie ma zwiazku to ludzie sa wolni nie zwiazaniz 2 osoba i nastepnego dnia moga spotykac sie z kims innym to dziecko nawet rozumie

Gość grosteska
malinowa_dama po 1 dziecka nie mam po 2 jestem prawnikiem znowu blad w ocenie

Gość grosteska
i znowu jak wam nie pasuje to twierdzicie ze maz nie umie ze mna wytrzymac smieszni jestescie jakos maz nie mysli o rozwodzie i twerdzi ze jest ze mna najszczesliwszy na swiecie a powiedzcie w koncu cos madrego podajcie argumenty

Gość r.e.m.a.s.
''Groteka'' Żałosna jesteś!! w jakimś stopniu masz racje ale naprawde idź na inne forum!

Gość yyyymm
noo to idź do męża wyruchac go anie siedzisz tu i paierdolisz jakiś bzdety!!

tak i prawnik pisze i wypowiada się takim stylem: yyyymmmmmmmmm ;] buhehe taaa, te zaznaczenia do innych forumowiczów i zdrobnienia typu: dziecko, prawiczku :classic_cool: brak jakiejkolwiek interpunkcji (rozumiem, że pośpiech ale chyba nie wszędzie co?) To samo z ortografią :classic_cool:. Skoro z taką osobowością jesteś prawnikiem to na prawdę Ci współczuję bo twój styl jest żenujący :classic_cool:

Gość grosteska
a ja uwazam ze zalosni sa ci ktorzy negatywnie oceniaja kobiete wolna nie zwiazana z autorem

Gość grosteska
malinowa_dama prawnik nie myl z polonista :P

Gość Satyra Na Gruba Babę
Tez uwazam ze groteska ma racje. kazdy ma prawo zyc jak chce. jedni uprawiaja seks z milosc,a inni dla przyjemnosci. i nazywanie kgos w tym wypadku "szmata, lafirynda, dziwka" jest nie na mijscu. krzywde wam robi tkos taki? nie! no to powiem nieladnie odpierdolcie sie bo to nie wasze zycie i nic wam do tego.

Gość grosteska
a osobowosc nie ma nic do stylu wypowiadania sie

Gość hahahahhaaaaa
sama napisałaą ze mamy podac argumenty!! więc troche z tym swoim łbem pomyśl!

Gość hahahahhaaaaa
no chyba ze nie masz nasrane tam :P

czekajcie groteska znowu musi sobie coś wymyślić :classic_cool: pewnie teraz że do sądu czołgiem dojeżdża :classic_cool:

Gość grosteska
malinowa_dama tak a gdzie to jest napisane??

Gość hahahahhaaaaa
jooo może limuzyna... pustactwo!!