Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDoWiaryY

Historia mojego pierwszego razu - nienormalne

Polecane posty

Gość NieDoWiaryy
chinota ona doskonale wyczuła, co ja do niej poczułem.. i to byl chyba blad, moze jakbym sie nie otworzyk to bysmy kontynuowali znajomosc! a takto ją do siebie zgasilem tym, ze ja cos poczulem swoja droga... to nie logiczne i chamskie z jej strony, ze funduję mi taki wieczór, taką noc, a potem jakby nigdy nic, zimna jak lód ucina znajomość

Gość oj chlopczyno
pewnie liczyles na to, ze cie bedzie co weekend gdzies zabierac za wlasna kase, fundowac zarcie i pieprzyc sie do rana :) no to sie przeliczyles :) co ty mozesz dac takiej kobiecie jak ona, 8 lat starszej, która jest w innym momencie zycia niz ty , która potrzebuje przy swoim boku meżczyzny a nie chlopczyka bylo fajnie, spedziles milo czas i masz wspomnienia, jesli liczyleś na wiecej to jestes naiwnym kretynem witaj w realnym życiu koleś ;)

Gość NieDoWiaryy
ok ja to rozumiem, ale to nie zmienia faktu, ze takie zachowanie jest popierdolone!! nie logiczne i tępe!! gdyby sytuacja byla odwrtona, to wszystkie kobiety jak jeden mąż by flugały ze tak postepujacy facet to chooj, skurwiel, dupek itp a kiedy kobieta tak zrobila to WSZYSTKO GRA no hipokryzja az kurwa smierdzi na kilometr!

Gość bardzo watpie w to ze
gdyby sytuacja byla odwrotna, wszystkie by tu psy wieszaly na facecie, raczej po dziewczynie pojechalyby równo, że po cholere mu wlazila do wyra za pierwszym razem i na co liczyla po takim zachowaniu co innego gdyby gość jej nasciemnial, naobiecywal, mowil, ze kocha , przelecial a potem zniknal ..... to wtedy bezapelacyjnie jest hujem

Gość Zgadzam się z groteską
CO ZA J**ANE HIPOKRYTKI z bab wpisujacych sie tutaj (oczywiscie nie mowie do wszystkich-tylko do tych co popieraja kobiete z mojej historii) wiecie co by byly gdybyscie to Wy spotkaly sie z facetem, zaj**iscie by was zauroczyl-po prosti byscie sie zakochaly, spedzili z nim cala noc i caly dzien, uprawialiscie sex, i inne gierki milosne.. czule slowka bla bla i po tym wszystkim facet by sie nie odzywał?? byl by wyzywany od najwiekszych swin, choojow i na koncu by bylo "ZE CHCIAL TYLKO POBZYKAC TO CHAM A JA GLUPIA SIE NABRALAM ZE ON COS DO MNIE NA SERIO" a kiedy sytuacja jest wrecz odwrtona ze to kobieta ze mna tak postapila to jej wszystkie bronicie HAHAHA ZALOSNE JESTESCIE =====> Po pierwsze kolego, licz się ze słowami. Krzty kultury nie masz !! I się tak nie bulwersuj, bo poniekąd jesteś sam sobie winien. Rozumiem zauroczenie... Ale czy Ty jesteś tak naiwny, czy tylko udajesz ?? Pierwsze spotkanie w hotelu ? Wiadomo, czym to śmierdzi. A Ty potem zdziwiony, że Cię "wykorzystała" no proszę Cię.... W życiu nie dalabym się zaprosić na pierwszą randkę na noc do hotelu, bo dziwką nie jestem. Ty sam dałes sie potraktowac jak męską dziwkę. Zauroczenie zauroczeniem, ale ...naiwność ludzka nie zna granic :o I tak na przyszłość to się kultury naucz, bo biorąc pod uwagę Twoje slownictwo i brak kultury, to się nie dziwię, że już się nie odezwała .

Gość jeszcze jedno hmmm
Jaki ty jestes nienormalny koleś. Wielce zakochany, a o kobiecie w ktorej jest niby zakochany mowi : kurwa, dziwka, suka... weź się lecz, bo masz cos z glowa. dobrze zrobila, ze puscila cie kantem, nigdy bym z takim nieogarem nie chciala byc. co niby zakochany, a od kurwy wyzywa.

Gość NieDoWiaryy
ale wy jestescie puste tepe kurwy to az mi zal was!!! gdyby sytuacja byla odwrtona i to facet by z wami tak postapil to byscie go wyzywala od chooojow, swin, skurwieli, babiarzy itp itd!! a jak kobieta zachowala sie jak NIE OSZUKUJMY SIE JAK JEBANA DZIWKA to wszystko gra.. bo przeciez nie nie obiecywala i w ogole elo.. a kurwa moje uczucia to sie nie licza?!?!?! no przepraszam bardzo ale po tak spedzonym czasie mialem prawo chyba sobie co nie co pomyslec tak?!?!?! TEPE SZMATY , to ze ja kocham nie ma to nic do rzeczy, ze tak ją nazywam!! po drugie ta akcja miala miejsce miesiac temu, wtedy bronilem ja jak głupi kiedy moji znajomi mowili mi co mysla o jej zachowaniu!! teraz przejrzalem na oczy i taka jest prawda, ze zachowala sie jak kurwa szmata bez uczuc.... :O :/ :(

Gość mysle ze troche przesadzasz
z ta odplata ;) na moje oko to nie byla zadna zaplata za te godziny spedzone przed kompem :D Po prostu chciala sie z kims przespac niezobowiazujaco, a ze Tobie ufa to byles wlasnie Ty. I watpie zeby cie wabila itp, tez tego chciales. Mowiles jej kiedys przed spotkaniem ze sie zakochales? pewnie nie, a byles zakochany przed spotkaniem? Pewnie nie. Wiec ona pewnie zalozyla ze dla Ciebie to tez jest niezobowiazujacy seks i tyle. Przeliczyla sie i zerwala kontakt.

Po pierwsze, to sie hamuj !! Bo ja Ciebie nie obrażam, więc licz się ze słowami. Widać, że gówniarz z Ciebie, bo nawet porozmawiać na poziomie nie potrafisz, tylko "kurwami" rzucać. Jakby mi facet nic nie obiecywal i bym z nim nie byla zwiazana, tylko jakoo znajomy na pierwsze spotkanie zaprosilby mnie na noc do hotelu, to w zyciu bym się nie zgodzila. Jesteś sam sobie winien, a teraz się bulwersujesz i wyżywasz na wszystkich wokol. Może faktycznie, nie postąpiła do końca fair że nie powiedziala Ci wprost, ze chce zakończyc znajomość, tylko po prostu zerwała kontakt... ale calej tej sytuacji jesteś też sam sobie winien. I nie pieprz wciaż o odwrotnej sytuacji, bo to akurat niczego nie zmienia. Nic Ci nie obiecywała, poszedles z nią na noc do hotelu, było fajnie i na tym koniec, a Ty oczekujesz Bóg wie czego i to dopiero po fakcie, trzeba się było wcześniej zorientować, jakie ona ma oczekiwania. Bo akurat to, że Ci postawila żarcie i spędzila noc z Tobą w hotelu to związku nie zapowiadalo. Takie rzeczy się zdarzają w życiu i tyle... Aha i powstrzymaj się przed wyzywaniem jej od najgorszych, bo to nie świadczy dobrze o Tobie. I Ty mowisz, że zakochany jestes ? Zakochany czlowiek nie wyraża sę o obiekcie swoich uczuć jak o przydrożnej dziwce, cokolwiek by nie zrobila, więc zastanow sie.

Gość darosławWielki
no i ciagle nic nie zrozumiałeś, my swoje a ty swoje. Napisz tu nam szczerze jak wyobrażałeś sobie waszą przyszłość? niby co? Ty na uczelnię ( ale chyba to zbyt optymistyczne że studiujesz) ona do pracy, Potem ona ma 30 lat a ty 22 itd itd. Jak dziewczyna będzie chciała dziecko to sobie zrobi a nie będzie niańczyć cudze( czyli ciebie) Ciesz się ze miałeś czekoladę a nie wyj że ci się skończyła, my tu widzimy jakie z ciebie załosne indywiduum a co ona zobaczyła? królika który myśli że w życiu jest jak na filmie ( zatankował za 30 zł - hehehe- żal.pl

Gość jestem zniesmaczonaaaa
Jak ktoś taki, jak Ty może wiedzieć cokolwiek o miłości, szacunku, uczuciach wyższych ? Jak ktoś, kto nazywa obiekt swoich uczuć kurwą, szmatą, dziwką ... może mówić o miłości. Jak ktoś kto obcym osobom na forum ubliża od tępych szmat i innych okresleń rodem z rynsztoku może mówić o szacunku ? I jak ktoś , kto nie umie prowadzić normalnej rozmowy tylko gnoi wszystkich, którzy mają odmienne zdanie, może być na tyle dojrzały żeby kochać kobietę ? Dzieciaku, wracaj pod budkę z piwem, bo sposob Twojej wypowiedzi świadczy o tym, że właśnie tam jest twoje miejce.

Gość a ile trwąl wasz seks prawiku
z 5 sekund ?

Gość NieDoWiaryY
ciesze sie, ze spedzilem z nia ta noc i wiem ze to byl dar od losu ale nie zmienia to faktu, ze zachowala sie jak szmata potem... jestescie nie logiczne glupie tepe laski! a stosunek trwal o dziwo dlugo.. moze dlatego ze bylem troche pijany no i pierwszy raz w gumce polecialem :)

powinienes sie cieszyc :D kiedy sie to wydarzylo ?? moze tak samo jest to dla niej szokiem :/

Człowieku, czy Ty czytasz, co Ty piszesz ?? Zero kultury. Nieokrzesany gówniarz z Ciebie i się dziwisz zę Cię olała :D

Gość to lepiej sie przebadaj na HIV
Boze:D jak mozna sie bez gumy pierdolić z kimś, o kim gówno wiemy ? Jestes tępym szczylem. :D i dobrze cie potraktowala tak jak na to zaslugujesz, pojebusie zasrany. Głupi małolat, zasponsorowala ci żarcie i hotel- jesteś męską dziwką, zwyklą kurwą z fiutem :) i do tego debilem, jakich malo że liczyles ze cos z tego bedzie, no co za kretyn no ja nie moge kurwa:D

Gość NieDoWiaryY
co sie ciskasz jebana szmato!!! TAKA PRAWDA WY JEBANE HIPOKRYTKI!! ze gdyby to facet was tak wykorzystal to byscie tutaj 50 tematow zalozyli JAKIM JEST CHOOJEM!!! a jak laska tak zrobila to od razu na piedestał z nią a ze mna do rowu!! wy jebane hipokrytki i co z tego ze bluzgam?? na codzien sie tak nie wyslawiam, mozecie mi wierzyc!! a tutaj mam ochote wyrzucic to z siebie i dlatego tak pisze I CHUJ WAM DO TEGO TEPE SZMATY!!!!!!!!!! do tej laski co nie wie jak mozna sie jebac bez kondona - normalnie pizdo.. juz nie mialem gumy a mielismy ochote.. po drugie pisalem z nia 3 miesiace na gadu, wiec to nie byla taka zupelnie z ulicy laska!! to bardzo powazna kobieta ma 28 lat, ma konkretne stanowisko (nie bede zdradzał gdzie) wydaje mi sie, ze te 10 tysiecy miesiecznie to na pewno zarabia... wyglada jak cud, jest pewna siebi - moze miec kazdego faceta... ktory facet by nie uległ wy tepe szmaty?? to jak sie zachowala JEST CHAMSKIE!! swoimi czynami dala mi nadzieje a potem mnie rzucila

autorze moze powinienes nazywac sie dziwkarz :d huheu

To nie ja się rzucam, tylko Ty. Bluzganie swoją drogą, ale bezpodtsawnie ubliżasz innym. Nieokrzesany gówniarz...

Gość Lepiej się przebadaj na HIV
Ale ty głupi jestes. Znales ją 3 miesiace to chooja ją znales. Mozesz znać kogos 5 lat, a nie wiedziec, ze ma HIV , niedouczony młotku :) Jak mozna sie pierdolic bez gumy, z kims kogo sie pierwszy raz na oczy widzi ?? Pojebany jestes .

no i sam sobie odpowiedziales, ona na powaznym stanowisku, piekna, madra a Ty ? co masz jej do zaoferowania ? jezyk spod budy z piwskiem i fiuta ? nic wiecej:D

A oto co można zlapac, bzykajac sie bez gumy z ludźmi ktorymi sie zna ledwo ledwo . I dobre stanowisko oraz uroda nie oznaczaja ze ktos nie moze byc nosicielem jakiejs choroby. A i masz pewnosc ze ona sie zabezpieczyla ? A moze chciala sie zaplodnic i szukala dawcy spermy :)? Choroby bakteryjne * kiła * rzeżączka * chlamydiozy (w tym zakażenia Ch. trachomatis) * wrzód weneryczny * czerwonka bakteryjna * ziarniniak pachwinowy Choroby wirusowe * AIDS * opryszczka genitaliów, opryszczka wargowa * WZW (HBV, HCV) * kłykciny kończyste * HTLV 1 i 2 Choroby grzybicze * kandydoza Choroby pasożytnicze * rzęsistkowica * świerzb * wszawica łonowa * ameboza

Gość NieDoWiaryY
oj zamknij morde ty jebana szmato, ona byla w zwiazku 6 lat z facetem, z ktorym uprawiala codziennie sex bez gumy i kurwa wszystko gralo, wiec przestan mi tu pierdolic o jakims hiv .. szukasz dziury w calym widze tepa pizdo i jeszcze ci cos opdowiem na twoje pytanie "jak mozna sie z kims bzykac bez gumy" - A NO NORMALNIE KRUWA!!! bez gumy o niebo lepiej, ja bylem jej pewny, ona tez chciala WIEC KURWA TO ZROIBLISMY ty pizdo!! po drugie mowie, mimo ze pierwszy raz sie spotkalismy w realu i od razu hotel to rozmawialismy jzu 3 miesiace przez neta, dzien w dzien.. przez taki okres wierz mi ze zdąrzylem ją jako tako poznac-mimo ze tylko net dodam, ze bardzo czesto gadalismy przez skype, dlugie godziny a ona pokazywala mi sie na kamerce nie wątpliwie trafił mi sie wielki diament , ale niestety zbyt krótko.. moglbym znia byc na zawsze a ona mnie po prostu rzucila jak smiecia po cudownej nocy ps. po raz kolejny potwarzam, w realu mam inne slownictwo ale tutaj nie mam ochoty sie pieprzyc nad dokladna skladnia zdania i aby to ladnie wygladalo! mam ochote to z siebie wyrzucic i tak wlasnie pisze jak mis ie podoba wiec przestancie o to sie czepiac jebane blazy!

Tiaaa, to skąd wiesz że ten facet nie mial HIV-a ?:) Można byc nosicielem nawet o tym nie wiedzac. Miales biologie w szkole ? A moze w ogole do szkoly nie chodziles niedouku ?

Gość NieDoWiaryY
widze, ze mi zazdroscisz ty kurwo bo pierdolisz od rzeczy...

Lecz się na nogi, cżłowieku, bo na głowę już stanowczo za późno. A tępa szmata to Cię robila, i jak widać nie dorobila. 🖐️

Gość lepiej się przebadaj na HIV
od rzeczy to pierdolisz i to od poczatku tego watku buahha . Widac, żes niedouczony mlotek !

Gość trzeba byc niezle
pojechanym zeby zostac zaproszonym na pierwsze spotkanie na noc do hotelu i miec jeszcze zludzenia ze jest sie czyms wiecej niz darmowa prostytutka :D :D :D (dotyczy rozniez kobiet :D )

Gość NieDoWiaryY
ta, a czemu pierdole? ze niby takie zachowanie kobiet jest normalne tak?? dajecie dupy, spedzacie z facetem wspaniale chwile i po tym wszystkim nagle koniec znajomosci?? aha... JESTES POPIERDOLONE SZMATY I TYLE W TEMACIE!!!!!!!!!!