Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDoWiaryY

Historia mojego pierwszego razu - nienormalne

Polecane posty

Gość lepiej się przebadaj na HIV
ojjj jaki ty jestes głupi, co to ma do rzeczy że o niebo lepiej bez gumy ? tu chodzi o zdrowie i bezpieczeństwo, to ze z nią pisales 3 miesiace to jeszcze nic nie znaczy, ale widze ze jestes tak bardzo zacofany i tepy ze nic do ciebie nie dociera.

Gość tez mam 28 lat
i niestety stwierdze z premedytacja,ze nie zwiazalabym sie z kims mlodszym...twojej pani widocznie zabraklo odwagi urwac z toba kontakt w bardziej cywilizowany sposob,mysle ze bylo jej z toba dobrze,skoro nie uciekla z samego rana,pozostaly jej mile wspomnienia,ale po wszystkim doszla downiosku,ze sprawa jest bez przyszlosci i dala sobie spokoj,decydujac za was dwoje...

Gość pogódź sie z tym
że robiles za męska dziwke. Jestes tylko kurwa i dziwka. i tyle. Co sobie myslales, ze pojedziecie do hotelu i co kurwa ? Bedziecie smerfy ogladac pojebie ?

Gość NieDoWiaryY
ale wy kruwa jestescie tępi!!! nic kurwa nie myslalem wczesniej!! jadac na spotkanie mialem w glowie tylko to, ze moze ją porucham-bedzie fajnie i tyle absolutnie nie mialem na mysli tego ze moze cos z tego wyjdzie!!!!!!!!! ale TO ONA dala mi nadzieje, po wspolnym wieczorem pozniej nocy, a pozniej calym dniu ze cos z tego bedzie!! bo chyba kurwa jest cos na rzeczy kiedy cala noc sie czlowiek z drugim kocha, potem bierze wspolna kapiel, bez zadnych krepacji kazda pozycje wykonuje, nastepnie spedza wspolnie caly dzien do tego chodzac za raczki, czułe słówka, przytiulańce... itp!!! nie sadzicie baby wstetne?? czy moze wy jestescie takie popierdolone i kazda z WAS NIE MA UCZUC!!! tak juz teraz wiem JESTESCIE STWORZENIAMI BEZ UCZUC!!! KURWY JEBANE BEZ UCZUC I TYLE

Gość trzeba byc niezle
No bo wlasnie o to chodzilo - oboje chcieliscie sie przespac ze soba i spedzic milo weekend i KONIEC Twoj problem jest taki ze kobieta jest laska i ma wysoka pozycje wiec: 1. Najpierw Ci ego zaszalalo bo taka "zdobyles" jak sie okazalo ze to tylko mile chwile dla niej to poczules sie wykorzystany mimo ze to nie jest prawda bo sam sobie chciales pociupciac bez zadnych innych zalozen.... 2. Ego Ci sie potluklo jak sie okazalo ze nie jestes wart jej dalszego zainteresowania to teraz sie probujesz wyzyc :P taka prawda

Gość pogódź sie z tym
zgadzam sie z powyższym wpisem. Debilu, skoro oboje jechaliscie na spotkaniu z myslą, że sie poruchacie i bedzie fajnie, to o co ci biega ?? nawet jak sie z kimś umawiasz tylko na seks to moze byc milo, moga byc czule slowka i przytulanie, co myslales ze sie pobzykacie i cie wypierdoli na bruk ?? To ciebie NAGLE olśnilo ze cos do niej czujesz, wiec miej pretensje do siebie.

Gość echhh ludzie
Nie dziwię jej się że nie chce mieć z toba nic wspólnego. Jeżeli takim rynsztokiem jedziesz na co dzień w rozmowach z kobietami, jak tylko puszczają Ci nerwy - widocznie dziewczyna stwierdziła że z dzieciuchem i debilem nie chce miec więcej do czynienia. I tyle 🖐️

Gość NieDoWiaryY
do tej powyrze --- ty kurwo jebana niedopierdolona przez faceta wypierdalaja kurwa, bo musze to z siebie wyżucic pizdo zroum to wreszcie kurwo pierdolona. Nie wiesz, jak ona mi orzeszki ssała, tak jakbysmy para byli a potem chuj kaplica, kontakt urwala :(

Gość NieDoWiaryY
ten wyzej cwel to podszyw

Gość do NieDoWiaryY
nie dziwie sie ze cie zostawila po tej nocy :O jestes zwyklym prostakiem i nic niewartym bachorem. dorośnij cepku :O:O 🖐️

Gość hehehe i jak tu z takim gadać
zbluzga, nazwie szmatą, zrówna z błotem, zeby sobie ulżyć. sperma do głowy uderza? nic chłopcze o zyciu nie wiesz i ludzi nie znasz. jeden sie zakochuje od pierwszego wejrzenia a inny nie, spotkala sie z Tobą, moze miala nadzieje na znajomosc w realu, ale cos widocznie ją zniechecilo, gest, słowo, zachowanie, reakcja, opinia na jakis temat, cokolwiek, a ze nie czula jeszcze przywiazania to odeszla z klasą.

Gość do NieDoWiaryY
" ale wy kruwa jestescie tępi!!! nic k**wa nie myslalem wczesniej!! jadac na spotkanie mialem w glowie tylko to, ze moze ją porucham-bedzie fajnie i tyle absolutnie nie mialem na mysli tego ze moze cos z tego wyjdzie!!!!!!!!! ale TO ONA dala mi nadzieje, po wspolnym wieczorem pozniej nocy, a pozniej calym dniu ze cos z tego bedzie!! bo chyba k**wa jest cos na rzeczy kiedy cala noc sie czlowiek z drugim kocha, potem bierze wspolna kapiel, bez zadnych krepacji kazda pozycje wykonuje, nastepnie spedza wspolnie caly dzien do tego chodzac za raczki, czułe słówka, przytiulańce... itp!!! nie sadzicie baby wstetne?? czy moze wy jestescie takie popie**olone i kazda z WAS NIE MA UCZUC!!! tak juz teraz wiem JESTESCIE STWORZENIAMI BEZ UCZUC!!! K**WY J**ANE BEZ UCZUC I TYLE " po tym widać jak bardzo niedojrzały jesteś. pozdrawiam, synku, i życzę miłego dnia 🖐️

Gość echhhh ludzie
Nie dziwie jej się. W sumie to po tym co soba prezentujesz i tak jej można by było medal wręczyć za to, że tyle wytrzymała i jeszcze chciała za Ciebie zapłacić. Ochłoń, dorośnij, wyciągnij wnioski na przyszłosć.

Gość echhhh ludzie
"tak juz teraz wiem JESTESCIE STWORZENIAMI BEZ UCZUC!!! K**WY J**ANE BEZ UCZUC I TYLE " fakt, tak właśnie mówi właśnie romantyk i zakochany po uszy w kobiecie mężczyzna :o

Gość NieDoWiaryY
jestescie kurwami bez uczuc.. puste szmaty , tyle w temacie

Gość adadada
:D

Gość bo kobiety to
szmaty

Gość ZnamTEmatDoskonale
ostro :D:D

Gość gośćgregerg
zakochalem sie w niej wtedy na amen i powiem wam wiecej odkad ja poznalem- zawsze byla tylko ona:) jest moja wymarzona kobieta z moich snow!

Gość gość
kretynie/kretynko,po co wygrzebujasz przez caly dzien stare tematy podszywasz sie pod zalozycieli watkow?:o

Gość gośćgrgreg
up :) to ja bylem autorem tego tematu :) ahh naprawde sie w niej zakochalem! szkoda, ze od 8 lat nie mamy kontaktu :D

Gość gość
pechowiec.gif oczywiście ja jako prawiczek zdążyłem się w niej zakochać przez tą jedną noc.. a ona zwyczajnie, dała mi 'nagrodę' za czas spędzony przed komputerem kiedy z nią pisałem i zniknęła... poj**ane " X ;):D

Gość gość
Nienormalny byłby pierwszy raz z kosmitka. To typowa historia dla debili.

Gość Ehh to były czasy

Znajoma historia 🙂

Gość tu kobieta

Ciekawe, czy ta trauma mu minęła i nabrał zaufania do kobiet. Trochę było mi go szkoda.

Gość ciekawski
5 minut temu, Gość tu kobieta napisał:

Ciekawe, czy ta trauma mu minęła i nabrał zaufania do kobiet. Trochę było mi go szkoda.

6 minut temu, Gość tu kobieta napisał:

Eeee zawiodłaś mnie, myślałem że o Twoim pierwszym razie poczytam :d