Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowa Panna Młoda

Sama organizuję sobie wieczór panieński ;-) Ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość Majowa Panna Młoda

Czy któraś z Was sama organizuje sobie coś na kształt panieńskiego ? Mam świadkową za granicą i nie mogę liczyć na jej pomoc, a ponieważ nie chciałabym rezygnować z tego zwyczaju więc rozesłałam koleżankom smsy zeby zarezerwowały sobie termin na wspólną. Napisałam ze pewnie pójdziemy sobie niezobowiązująco gdzieś potańczyć i powygłupiać. Nie wiem tylko jak to zorganizować? Dziewczyny znają się bardzo pobieżnie. Każdą znam z innego miejsca, szkoły, LO, pracy... Pojedyncze znają się trochę lepiej, ale nie mam jednej zgranej ekipy. Razem ze mną będzie nas 6 może 8 osób. Chciałam zaprosić je najpierw do mnie do mieszkanka na jakieś jedzonko, potem zafundować wstęp do klubu i pierwszą kolejkę. Myślicie ,że będzie ok?

Ja robię dokładnie to samo;-) Grill u mnie a potem na kilka drinków;-) To będzie impreza w stylu meksykańskim z tequila. Wiem że dziewczyny już jakieś drobiazgi mi pokupowały:-)

Gość Majowa Panna Młoda
Fajny pomysł z tym meksykańskim motywem! Może ja tez wymyślę sobie motyw przewodni ;p

Gość Ja też organizuję sama
Robię grilla i mała popijawe z tańcami u mnie na dzialce, mam tam spora altankę ;) Dziewczyn będzie 5 , wszystkie się znają wiec wiem,że bedzie super. W środku imprezy planujemy połączyć wieczory panieński z kawalerskim i bawić się razem :)

a my chcemy polaczyc kawalerski z panienskim. Tez z narzeczonym jestesmy za granica i jakos tak nam nie zalezy na typowych panienskich i kawalerskich, wiec 2 miesiace przed slubem jak przyjedziemy za zaproszeniami to zrobimy jakas imprezke dla naszych znajomych i rodzenstwa w pubie. Kupimy alkohol jakas pizze sie zamowi, moze kupie jakis torcik. Przed samym slubem nie bedzie na to czasu i taka forma imprezki mi odpowiada:)

Gość konkuuursowwwa
tez sama musze cos wymyslic:) mam panienski 22 maja tez wstepnie sie umowiłysmy na imprezke u mnie alko...i poznanie sie:) a potem na miasto... ale moze jescze cos wymysle:)