Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręce Wam loka

mąż i konto

Polecane posty

Gość zakręce Wam loka
pRAWICZEK ,POROZMAWIAMY JAK TĄ ŻONE JUŻ BĘDZIESZ MIAŁ OKEY.nO TO PANU JUŻ DZIĘKUJEMY.

Gość pewnie że powinna po porodzie
iść do pracy. W Cinach i Indiach kobiety władają dzieciaka do worka na plecach i idą sadzić ryż. U nas lalunia urodzi i przez 10 lat jest zmęczona porodem i musi wylegiwać się w puchach, a facet ma przynosić jej kasę.

Gość zakręce Wam loka
UFF TAK FEROMONY.

Gość Spadłam
Zakręcę Wam loka. Nie bierz do seca tych durnych opinii ,jak bym mogła ich tylko wyciągnąć przez monitor. ehh

Gość dzisiajsobie jestemtaka
prawik nigdy do konca zycia nie bedzie na utrzymaniu partnerki, bo zawsze będzie sam :) o przepraszam, z własną ręka :D:D

Gość zakręce Wam loka
NO NIE NIE MOGĘ ,DZIECKO DO WORKA .ROZBAWILIŚCIE MNIE.

Gość zakrce Wam loka
prawiczek, wyruchalabym cie, ale moj maz ma dostep do konta i nie mam kasy, zeby dojechac.

chyba nigdy nie pojmę dlaczego ludzie piszą takie teksty...jakim to trzeba być prymitywem i prostakiem....😭

Gość zakręce Wam loka
NIE ROZUMIEM JEDNEGO,DLACZEGO WYPOWIADAJĄ SIĘ LUDZIE KTÓRZY NIE MAJA JESZCZE RODZINY TAK JAK PRAWICZEK,OCZYWISCIE NIE WSZYSCY TACY SĄ,ALE DLACZEGO SIĘ UDZIELA JAK ŚWIĘTEGO POJECIA O TYM NIE MA

Gość grrrrr
dlatego prawiczek bez wiary ciągle pozostaje prawiczkiem. Chciałby ale nikt go nie chce. Niestety ale mąż mógł wybrać kasę. Teraz pozostaje wziąć dobrego prawnika i walczyć. W czasie małżeństwa wszystko czego się wspólnie dorobiliście dzieli się na pół. Więc jeżeli mąż ma pozakładane lokaty to do podziału, samochód do podziału, nieruchomości do podziału. Możesz się ubiegać o alimenty na siebie oprócz tych na dziecko. Nie licz na to, że on się zachowa z klasą bo już masz dowód, że tak nie będzie. Nastaw się na ostrą walkę bo będzie nieprzyjemnie.

Prawiczek kasa to rzecz nabyta więc zastanawialabym sie jednak do jest lepsze...a że pojęcia o zyciu nie masz to zamilcz :classic_cool:

Gość dzisiajsobie jestemtaka
prawiczku, na pewno lepsze jest doinformowanie sie niz pieprzenie takich bzdur jak to czynisz :D:D:D ona nie zostanie bez kasy, bo na dzieckoprzysługuja alimenty, a jesli rozwód jest z winy męża, to ona tez alimenty dostanie tepaku :P

Gość zakrece Wam loka
NIE ROZUMIEM JAK MOZNA ZOSTAC Z DZIECKIEM BEZ KASY. MOJ FACET TO SWINIA A TAKIE OSOBY JAK PRAWICZEK TO NIE MAJA POJECIA, BO NIE MAJA DZIECI I NIC NIE WIEDZA, BO NIE BYLI W TAKIEJ SYTUACJI, WIEC NIE POWINNI ZABIERAC GLOSU NA FORUM,JA TEGO NIE ROZUMIEM, DLACZEGO TAKIE OSOBY SIE WYPOWIADAJA NA MOIM FORUM.

Gość zakręce Wam loka
na szczęście mam jeszcze dobrych rodziców i pomogą mi.