Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia323232

Chcialbym miec dziewczynke i slyszalam o tym , zeby...

Polecane posty

Gość pusia323232

wspolzyc przed owulacja ale nie wiem ile dni.. i wogole ... Wytlumaczcie mi to, jesli ktos wie. Moja bratowa korzystala z chinskiego kalendarza plci bo tez chciala miec dziewczynke ale urodzila niedawno chlopczyka. pleeaaassseee, napiszcie mi 🌼

Gość thaisse80
wspolzycie przed owulacja to raczej zmniejsza szanse na zajscie w ciaze.

Gość Minimalinka
Współżycie przed owulacją wcale nie zmniejsza szans na zajście w ciążę... i fakt podobno współżycie na kilka dni przed owulacją sprzyja dziewczynce. U mnie było po owulacji a i tak mam dziewuszkę. Więc to chyba jednak loteria:-)

słyszałam kiedyś o czymś takim, że jak chce się mieć dziewczynkę to trzeba współżyć przed owulacją a jak chłopca to wstrzelić się w owulację. podobno plemniki odpowiedzialne za "płeć piękną" są wolniejsze ale dłużej żyją w organizmie kobiety a za "płeć brzydką" wręcz odwrotnie. ile w tym prawdy? nie wiem... u nas akurat było przed owulacją i będzie dziewczynka ale czy ma to coś wspólnego z tą teorią to nie dam sobie głowy uciąć :)

Gość to są kompletne bzdury
To jest totalna loteria. I nie ma czegoś takiego jak plemniki odpowiedzialne za dną płeć. Ludzie, jak można takich podstaw nie wiedzieć? Co wy robiliście na biologii?? :O

Gość halina spod olsztyna
do to są kompletne bzdury - jak to nie ma takiego czegoś, jak plemniki odpowiedzialne za daną płeć??? a o X-ach i Y-ach Cie w szkole nie uczyli??? a nie mówili przypadkiem, że Y są mniejsze i słabsze i krócej żyją??? chyba że zamiast na biologię chodziłaś/eś na kurs ruletki...

Gość TAKA JEDNA BABCIA
MÓWI że żeby była dziewczynka trzeba to robić po północy, i do tego jak najszybciej do orgazmu po północy i długi stosunek to chłopiec

Gość do tej co jest
do tej - to sa kompletne bzury ! A co ty robiłas na biologii?????? Plemniki sa odpowiedzialne za płeć ! A teoria ,ze z x zyja dłuzej i mogą przetwać w odpowiednim środowisku , a z y sa szybsze podobno jest potwierdzona Ale nie o to chodzi , chodzi o to ,ze to plemniki decydują o płci , a nie jajeczko kobiety Do ksiązek

Gość halina spod olsztyna
jeszcze o plemnikach i płci, bo mnie to rozwaliło... a bo za króla ćwieczka to kobietę się obwiniało, jeśli nie dała królowi syna i tak w świadomości niektórych zostało, hehehehehehehe ja pierniczę, jaja jak berety! moja rada taka: chcesz córkę? gdy księżyc w pełni idź na łąkę, nazieraj ziela wszelakiego, uwarz z dwoma pajęczynami i wydzieliną skunksa i wypij przed stosunkiem - niezawodny sposób od tysięcy lat!!! na chłopca trzeba zbierać zioła w nowiu i trochę dłużej gotować, po wypiciu spłunąć 3 razy za lewe ramię i odtańczyć tan godowy powodzenia!!!

Gość ksdjhfkjsdhkjfsd
Da się mieć dziewczynkę współżyjąc na kilka dni przed owulacją, a to dlatego, że damskie plemniki przeżyją dłużej niż męskie. Więc większe prawdopodobieństwo, że urodzi się córka. A jeżeli chce się mieć syna to prędzej współżyć w dni owulacji. Ja w ten sposób urodziłam upragnioną córkę. Jednak nie zawsze należy się tym sugerować, bo nie każdemu się może udać.

hlahlijhlihjllh no ale jak ktos strasznie pragnie okreslonej plci to co szkodzi sprobowac... do tej z olsztyna..dobre sie usmialam, odtanczyc taniec godowy hihi kurde my majstrowalismy przed owulacja bo sie na ten temat tez naczytalam ale w owulacje tez bylo wiec moze ta moja dzieuszka sobie tam gdzies w zakamarkach poczekala na to jajo haha grunt ze sie udalo a jakim cudem to ja nie wiem:O bo u nas byly marne szanse na dziuszke ..taki rod samych chlopow;) M sie smial ze nie wierzy bo to niemozliwe..niedlugo jego bratowa bedzie rodzic drugie (pierwszy rowniez chlopak jak wszyscy) i ma byc niespodzianka,. ciekawe czy im tez sie uda...i zapewniam co by sie nie urodzilo kochac beda najmocniej...byle zdrowe bylo takze powodzenia w majstrowaniu;)

Gość ythr
Chyba coś w tym jest, żeby wcześnie w cyklu starać się o dziewczynkę. Mi się wydawało że jeszcze nie mam dni płodnych i zaszłam w ciążę - czyli musiało być w pierwszych dniach owulacji. Wolałam chłopca. Urodziła się dziewczynka.