Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

Studia! Na jakie kierunki łatwo się dostać?

Polecane posty

właśnie czytałam że właśnie coraz więcej osób wybiera te kierunki :P a co myślicie o historii? ciężko? ;> bo ja w sumie jestem pomiędzy administracją - marketingiem - historią (specjalizacja regionalistyka) i informatyką xD wszystko to mnie interesuje ;p

na turystyke łatwo? oo to ja chyba idę :D co tam że już mam studia

Gość tarara
pedagogika

socjologia, politologia, inne tego typu debilizmy dla niszowych idiotów :o zastanów się lepiej czy w ogóle jest sens, abyć szła na studia, skoro nie masz pomysłu co chcesz robić :o

no mam dość szerokie zainteresowania :) i się waham pomiędzy lub też postudiuję sobie 2 kierunki :D

tylko jestem ciekawa tą hisorią ze specjalizacją na uniwerku wrocławskim - czy ciężko się dostać? ;/ bo nie było takich tabelek rekrutacji z poprzednich lat ilu było chętnych na jedno miejsce, jak sprawdzałam inne uniwerki to było od 1 -3 osób ;p a tutaj we wrocku jest limit 122 osób ;p

Gość Gladiusss
Zawsze można wyjść za mąż za bogatego cudzoziemca, zamiast iść na studia ;)

możesz studiować i 5 kierunków tylko co z tego, skoro po tych studiach nadal nic nie będziesz umiała? :o

haha, nie nie :P ja mam chęć do dalszej nauki, bo w tym roku skończyłam średnią i już mi brakuje nauki :D

bo jak idziesz na kierunki o których pisano powyżej, to wychodzisz ze studiów z duplomem mgr i zerową wiedzą przydatną do dobrze płatnej pracy. Co z tego, że skończysz historię, jak po niej będziesz użerała się z gówniarzami jako nauczycielka historii z 1800 zł brutto? :o

Gość ?!?!?!?!? ?!?!?
ja powiem tak... hisotira jest super kierunkiem dla pasjonata ! podkreslam dla pasjonata. rozwijaja.. studiowalam historie i jestem zachwycona... studia rozwijaja ogolnie a perspektywy? c h u j o w e ! dlatego nei warto. no chyba ze wiesz ze podjemiesz prace jako nauczyciel albo podejmiesz prace badawcza.

Gość ?!?!?!?!? ?!?!?
wybacz za forme ale w przeleocie jestem :P zastanow sie dobrze! a praca w szkole nei musi byc taka zla. w zawdzie nei rpacuje rzecz jasna :D

praca badawcza - 10 lat klepania biedy za 1500 zł netto. Jak zrobisz habilitacje, to może cokolwiek Ci zapłacą :o

Gość kobieta ksiedza polecam
opowieść dziewczyny o romansie z księdzem wielkiej jej milości do niego co wy na to? jesli macie cos jej do powiedzenia zapraszamy do komentowania albo napisania do niej wiadomosci moze uda sie jej?? http://www.youtube.com/watch?v=C5HA0EbGKE4 http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c&feature=related Pozostale filmy aby oglądnąć wystarczy wpisac kocham ksiedza na youtube PRZYJACIELE SYLWII

hmm.. w sumie no nie wiem :P chcę iść na studia bo chcę się uczyć no i w końcu porobić coś co mnie interesuje, bo w szkole siedziałam 4 lata i się męczyłam, a teraz w końcu mogę wybrać to co mnie pociąga :D

studiowanie przedmiotu, który cie interesuje jest ok, ale na drugi fakultet. Najpierw zapewnij sobie wykształcenie, które da Ci dobrą pracę, a czas na hobby na drugim miejscu.

w zasadzie masz rację, myślałam o tym.. ale nie wiem czy od razu dałabym radę lecieć na dwóch kierunkach ;p

Gość laska, obudź sie
też jestem z '90, kończyłam szkołe rok temu i niestety obawiam się, że Twój poziom intelektualny jest zbyt niski na "uniwerki". najpierw powiedz z czego zdawałaś mature, na jakich poziomach.. nie wiesz jeszcze ile masz procent, ani w ogóle czy zdałaś ... potem możesz sprawdzić jakie przedmioty i rozszerzenia są wymagane na jakie kierunki, ile punktów minimalnie trzeba mieć, jaka jest konkurencja itd.

Gość laska, obudź sie
poza tym to jest forum "życie uczuciowe", więc obawiając się o Twoje "czytanie ze zrozumieniem" radziłabym sprawdzić w necie, czy odpowiedzi z polskiego Ci weszły. takie tematy zakłada się na Dyskusji Ogólnej, chociaż pewnie już są tam podobne...

matma, polski, anglik - pp w tym polski na bank zdany i matma na 80% :P do tego wybrałam geografię.. no i wymagania sprawdziłam i tam gdzie chciałabym pójść to te przedmioty są wymagane :P i dlaczego sądzisz że mój poziom intelektualny jest zbyt niski? znasz mnie dziewczyno?

Gość *hmmm*
ja nie wiem czy wystarczy zdac mature na poziomie podstawowym zbey dostac sie na studia chyba ze na te niepopularne nieprzyszlosciowe