Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Praca tancerki w night-clubie

Polecane posty

Gość

Nie wiem czy był już taki temat,w każdym razie interesuje mnie praca tancerki w nocnym klubie. Jako że nie mam doświadczenia tanecznego, chętnie zapoznam się z opiniami dziewczyn,które tak pracują i osób mających jakąś wiedzę na ten temat. Póki co, myślę tylko teoretycznie Czy ciężko jest się nauczyć tańczyć? Jak kształtują się zarobki? Gdzie można uzyskać pomoc w ewentualnej nauce tańca? Jakie są wasze odczucia w tym temacie? Dodam,że złośliwe i chamskie komentarze kompletnie nie robią na mnie wrażenia,podkreślam,że póki co,interesuje mnie ta praca,nie znaczy jednak,że się jej podejmę.Zresztą osobiście uważam,że każdy ma prawo decydowania o własnym życiu; jeśli nie robię tym nikomu krzywdy,to przecież moja sprawa. Poza tym skrycie dodam,że podziwiam te dziewczyny , które naprawdę potrafią się ruszać. (jeśli ktoś mogłby dodatkowo przybliżyc coś nie coś w temacie klubów w Krakowie- będę dźwięczna). Z góry dziękuję i proszę o opinie, doświadczenia,przemyślenia.

Gość RomanoSexmacher
Sex po robocie wchodzi w grę?

Gość Ania - girl drania
Mam koleżankę, która tańczy na rurce. Dobrze zarabia i tylko dlatego tym się zajmuje. Ciągle chodzi pijana :o

Gość
No domyślam się,że psychicznie nie jest łatwo,wbrew pozorom...Zarobki to jedno, szacunek do samej siebie-drugie,chociaż to zależy od osoby...Czasem nie ma wyjścia,a czasem po prostu brak sił na cokolwiek innego...Tak mi się przynajmniej wydaje.

Gość cdewsx
Przeczytaj sobie biografię Jenny Jamson, a potem obejrzyj film "Streap Zombie" (albo jakoś podobnie), w którym striptiserki wylały całą swoją nienawiść do mężczyzn. Tobie taka praca nie uwłacza, bo nie w tej pracy nie robisz nikomu nic złego. Ale będziesz non stop obcować z prymitywną, egotyczną męską energią. To raczej żle wpłynie na Ciebie. Będziesz non stop przedmiotem prymitywnych żądz. Będą patrzeć na ciebie jak na ciało, na przedmiot, a nie jak na osobę. To nikomu nie może dobrze zrobić. By przetrwać będziesz albo pić, albo ćpać albo włożysz maskę cynizmu. I będziesz miała wypaczony obraz facetów, co może nie być korzystne w dalszym życiu.