Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy jak wam sie facet spuszcza w ustach albo na buzke

Polecane posty

to czy całujecie sie potemod razu ?? czy jednak nie? bo mój czasem mnie pocałuje a czasem mam wrazenie ze tego unika, takiego całowania od razu po gdy połkne jego sperme

Gość buca jekiegos masz
czy cus:O normalnych gosci zapach i smak ich spermy na kobiecie jara:D

Gość buca jekiegos masz
jak skonczy w ustach to siadz okrakiem na nim i pocaluj go namietnie z reszta spermy w ustach ;) krecac biodrami:D

takie reakcje dotyczą obydwu płci Też po minetce niektóre kobiety nie lubią się całować z języczkiem

Gość markzz
perdzieleni szczesciarze .

jak mu pierwszy raz zrobiłam z połykiem to pamietam ze sie całowalismy ale potem juz nie..zazwyczaj potem zapalamy albo sie czegos napije i dostaje buzi ..szcerze mnie to wkurza..ogolnie smak mi nie przeszkadza jest ok...nie mam z tym problemu lubie jak sie spusci wylizac mu fiuta, ale nastepnym razem jak bedzie chciał to mu chyba powiem ze nie bede połykac bo potem nie dostaje buzi..ciekawe co powie

mnie nie brzydzi jak mnie całuje po minetce..jak go całuje po normalnym lodzie bez połykania to całujemy sie normalnie..zreszta w przerwach w robieniu tez sie całujemy, wiec jest ok

Gość samczy odzew
jarecka dziecko wróć do książek

Gość ja do mojego mawiam
ja mojemu pozwolilam raz spuscic mi sie w ustach..pierwszy i ostatni.. obrzydlistwo :O to bylo jakies 2 lata temu. Przedwczoraj zapytal czy moglabym to powtorzyc. Odmowilam oczywiscie..

Gość I ja sie wypowiem
Muj jak mi siem spuszcza do dzioba to nie połykam tylko trzymam w ustah i od razu go całuję i wtedy całą jego spermę przelewam mu do jego ust.I on wtedy ją połyka.

ogolnie tez jest tak ze ja go po tym tez nie całuje, moze jakbym spróbowała to nic by nie powiedział ale ja tak mam ..ze mnei sie wydaje ze go to brzydzi to mnie sie tez odechciewa z drugiej strony jak sobie pomysle ze jego brzydze ja jak mu sprme połykam to mnie sie od razu odechciewa robienia mu takiej przyjemnosci

gadałam dzis z moim na temat całowania po lodziku z połykiem, stwierdził ze wcale go to nie brzydzi i czemu tak mówie

Gość sfsfsfsf
masz wiecej filmikow z polykaniem ?

Gość oral
My liżemy was i się rozkoszujemy. Natomiast nie lubimy własnego smaku. Facet

Gość Bisex
No wlasnie jakis miekki fiut usunal mi temat. Snowballing. Ktos lubi i robi? Co o tym sadzicie?