Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oknonaswiatswin

Czy mezczyzna ma prawo oddac kobiecie?

Polecane posty

Gość Lirialla Lady D
Oczywiscie ze ma. Chcialyscie ROWNOUPRAWNIENIA to macie

Gość Faet to swinia
Faceci sa podli. Najpierw nadaje, ubliża, a jak laska juz nie wytrzymuje i mu da policzek, to on oddaje dwadzieścia razy mocniej! Masakra! I wy takim lody robicie i doopy nadstawiacie! Idiotki!

Gość Oknonaswiatswin
rownouprwanieniem nazywasz przywalenie lasce ktora robi Ci dobrze i nosi twoje dziecko pod serecm? debil! rownouprawienieni to bedzie jak zaczniemy zarabiac tyle co wy, jak bedziemy zatrudniane na tych samych zasadach i jak wtedy kiedy nam rozpruje sie brzuch (cesarskie ciecie) lub cipke wam rozpruje sie dupe!!!

Gość Mój BYŁY kolega opowiadał mi
że oddał żonie po tym jak ona go uderzyła. Dodam,że on ja zdradzał i żona już miała nerwy w strzępach. Oczywiście macho ! Ja na niego juz patrzec nie moge!

Gość Lirialla Lady D
POJEABAN JESTES. Gdzie ci pusta szmato napisalam ze ma bic ciezarna? A faceta na wozku tez uderzysz jak Cie wkurzy?! MYSL GLOWA A NIE CIPA! Wiele razy widzialam pijane panny jak sie rzucaly na wszystkich a jak facet takiej przylal to od razu wrzask ze damski bokser. Wiekszosc kobie po prostu kozaczy bo wie ze niby baby nie wolno uderzyc

Gość ytrytr
babe nalezy lać , wtedy uczy sie kultury ... Wezmy taką Dode - rodzice jej nie bili za młodu i wyrosnął taki wredny rozkapryszony bazyl . KObieta ma byc skromna i miła , a jesli nie potrafili ją tego nauczyć rodzice w dziecintwie , to mezczyzna musi to zrobic za rodziców . TAkie Rutowicze czy dody nalezy lać aż dupa spuchnie .

Gość Mój BYŁY kolega opowiadał mi
Wiecie, wszyscy faceci sa tacy! Tylko te które jeszcze nie doszły do etapu z facetem, kiedy pokazuje prawdziwe JA, jeszce sie łudzą. Faceci sa obrzydliwi, zakłamani. Za 3 sekundy szczęścia płaci sie swoim zdrowiem i życiem.

Gość Oknonaswiatswin
a skad Ty mozesz wiedziec czy ona w ciazy czy nie? usg masz w oczach? czlowieku kobiecie czasem do 6-7 miesiaca nie widac brzucha a uderzysz taka to mozesz wywolac poronienie glabie

Gość ytrytr
Doda to projekt bezstresowego wychowania .

Gość ytrytr
jakbym byl jej ojcem (dody ) to biłbym ją codziennie i wyrosłaby na porzadnego człowieka

Gość wlasnie wlasnie wlasnie
dokladnie tacy sa faceci moj maz kochany i w ogole cudnowy, spokojny, nigdzie z domu nie wyjdzie, myje naczynia, sprzata itd.. a jak tylko mu powiedziec ze nie mam ochoty na jakies "miziania" to staje sie wrednym chamem za dupe facet zrobi wszystko! oblechy

Gość ytrytr
obiłbym jej tak dupe ze nie moglaby na niej siedzieć .

Gość Lirialla Lady D
ROWNIE DOBRZE MOGE NAPISAC ZE NIE WIESZ CZY FACET KTOREGO WALISZ NIE JEST CHORY CZY COS. TAKIE POROWNANIA SA BEZSENSU. Nie oszukujmy sie- w wiekszosci przypadkow dziewczyny kozacza do facetow WIEDZAC ze oni im nic nie moga zrobic. Sprobuj takie chocby zwrocic uwage- zaraz w toja strone poleca kurwy i inne okreslenia. A jak strzelisz w pape to wrzask ze damski bokser. Ogarnijcie sie troche szmaty

Nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale zdanie mam jedno. Jasne ze ma prawo, nie wiem co to za nieokrzesana baba która rzuca się z pięściami na faceta(nawet męża). Jak nie umie zapanować nad nerwami aż do tego stopnia to tylko patrzeć jak stłucze na kwaśne jabłko dziecko. Wiele razy dyskutowałam z mężem, nie raz byłam na maska wkurzona, ale czasy neandertalczyków dawno minęły i dzisiaj się rozmawia,chyba ze na wsi,gdzieś na zadupiu leje się po gębie i oczekuje ze nie odda, choć nie wiem jak tu z taką rozmawiać...

Gość moj mi tez mowil ze nigdy
mnie nie uderzy i ze wogole nigdy nie uderzyl by dziewczyny i wiecie co klamal...

Gość sdfgsdf
ehh

Gość samczy odzew
wiadomo kto raz podniesie rękę na kobietę, na jednym razie nie poprzestanie

Faceci to gnoje ci co nie potrafią powstrzymać swoich emocji! Mój też mnie kiedyś wielbił ponad wszystko zapytałąm kiedyś czy gdybym go strasznie wkurzyła uderzyłby mnie powiedział, że nigdy, że nie skrzywdziłby a przyszło co do czego głupia kłótnia jedyna i ostatnia i dostałam tak, że ledwo stałam na nogach nie podniosłam na niego ręki wtedy nic! Zazdrość wzięla górę z emocjami no i w sumie to był pierwszy i ostatni raz. Po prawie 5 latach.

Gość Anggggeeeeellllioikkaka
Pytacie czy mozna lac dziewczny- obczajcie to video http://vimeo.com/7473329 Wyzej macie link do rozmow w toku gdzie dziewczyny gadaja o tym jak sie leja. LEJA SIE TAK Z SIEBIE! No ja pierdole. Takie to trzeba bic w morde

Witam serdecznie mam 22 lata 2 letniego syna i faceta i w zawiązku z nim mam pytanie wyszla u nas taka sytuacja dlugo by pisac ale.....doszło do tego ze on ścisnął mnie z całej siły za ramiona chcac przesunąć mnie w inne miejsce (bo chcial dostac sie do miejsca ktore mu zastawialam ) a gdy ja uwolniłam jedna rękę z jego uścisku i uderzyłam go by puścił mi druga rękę a on po puszczeniu mojej reki mi oddal potem wyzywał to jest w pozadku???? ja mu mowie ze to była obrona własna nie zrozumiał jak mówiłam zeby mnie puścił ze mnie boli i ze nie miałam innego wyboru jak go uderzyć bo ból byl nie do zniesienia tym uściskiem mogl zatrzymac mi krazenie krwi a on stwierdził ze ja go pierwsza uderzylam i ze nie mialam takiego prawa mu wymierzac w policzek i ze on sobie na to nie pozwoli ze jak bym oddala mu mocniej to jak by mi oddal to bym sie juz nie podniosla co mozna zrobic z takim facetem kocham go mamy syna ale czy uda sie cos uratowac nie Wiem niebieska karta cos takiego co go bedzie powstrzymywalo dodam ze nie mieszkam juz z nim ale on chce bym wrocila ze sie zmieni ze bedzie inaczej cala jago rodzina stoi za mna bo wiedza jaki on jest mam pelne poparcie u jego starszego brata ale jak z nim zagrac by (gdyby taka sytuacja miala sie powtorzyc )go zniszczyć by żałował tego co zrobil zrozumiał ze żadnej kobiety nie ma prawa uderzyć moge dac mu ostatnia szanse ale ostatnia bo gdyby ja zmarnowal bylby to jego koniec prosze o madre odpowiedzi pozdrawiam nika

Gość gość
Kobieta która bije mężczyznę to najgorsze bydlę.

Gość gość
Ale kto komu ma założyć niebieską kartę? Ty jemu czy on tobie? Skoro oboje się lejecie?

Gość gość
Oddanie kobiecie to zwykła sprawiedliwość.

Gość Paul86_
A wyzywajcie sobie do woli :-) Tak, ma prawo. I powiem wam, że kobieta bijąca faceta to też antykobieta.

Gość gość
Gdyby kobieta mnie spoliczkowała oddałbym pięścią w twarz!