Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Zapytanie do prawdziwych kobiet

Polecane posty

w związku z pewna wulgarną loszką mam ostatnio pewien problem. zbliża się okazja, z powodu której powinna otrzymać ode mnie jakiś upominek. Za bardzo nie wiem co kupić i ze względu na to że zauważyłem ostatnio na mieście fajną dziewczynę w rękawiczkach samochodowych stwierdziłem, że coś takiego spróbuję zdobyć. PJedny słowem - spodobało mi się.... Udałem się w tym celu do salonu Wittchen'a - co prawda drogo tam ale niezłe rzeczy można kupić. Wchodzę... sprzedawczyni - niezła nawet - 6-7/10 i wyłuszczam w czym rzecz.... pokazała mi jakieś tam modele - rodzaje i tak dalej - odrzuciłem parę mniej fajnych i zostały trzy pary... NIe mogłem się za bardzo zdecydować którą z nich wziąć więc mówię sprzedawczyni: "nie wiem którą wziąć - muszę to przemyśleć - więc niech pani zapakuje wszystkie" Bo po przyjściu do domu lekko zgłupiałem... 🖐️ co ja mam z tym zrobić - dać jej trzy pary????? Czy wybrać jedną? którą? proszę loszki o pomoc jw. http://www.abload.de/img/rrr3m9y.jpg nadmieniam,, iż dziewczyna nie należy do szarych myszek - także sądzę że będzie jej to pasować.

Gość Zgadzam sie z wami
ale debil z ciebie, facet powinien byc zdecydowany :/

jak dla mnie to te ostatnie sa fajne szkoda tzlko ze czarne innych kolorkow nie bylo?

Gość słonawa
jak dla mnie, wszystkie są takie same, więc wszystko jedno, które wybierzesz. mozesz też spróbowac pstryknąc lepszą fotke na jasnym tle, może będzie widać cos więcej.

wg mnie pierwsze z lewej. no i raczej nie dawaj wszystkich trzech. mozesz dac jakiejs innej dziewczynie z okazji jakiejsm, lub sprzedac na allegro. a jesli chcesz koniecznie komus podarowac to uwierz ze znajdzie sie niejedna, ktora zechce ;]

Gość beeeeeeeee
pierwsze z lewej

Gość ja do mojego mawiam
te w srodku najlepsze. mozesz zwrocic reszte??

Gość wszystkie są jednakowe ...
wybierz te hmmm czarne :P

Gość I Want Out
Moim zdaniem pierwsze z prawej zdecydowanie najlepsze

Gość brunet_81 hmm
pedofilsko to zabrzmiało :P

własnie mi szczeka wyleciała nie znosze jak ktos pisze o kobiecie loszka brrr dziekuje za komplement tyczacy sie mojego syna

gatita ---> niestety były takie mocno niebezpieczne: typu żółty albo mocno zielony... :O także generalnie odpadają - adresatka prezentu jest raczej poważną dziewczyną stąd- raczej jestem ostrożny. zdecydowałem się na najbardziej oczywistą czarną opcję - słonawa ----> jutro coś pstryknę - zdjęcie przy sztucznym świetle - niestety tak wygląda - lepszego nie da sięzrobić - zresztą nie mam modelki aby je zaprezentować - to M-ki więc potrzebna zgrabna łapsia ;) 🖐️ http://www.allegro.pl/item1025777319_polecam_rekawiczki_wittchen_skora_naturalna.html tylko te środkowe są na allegro - niestety w kolorze czerwonym :(

nastazja filipowna??? Serio masz takie same -? :classic_cool: z taką falbanką jakby dookoła tej dużej dziury. 1. prośba o foto jak masz 🖐️ 2. jak je oceniasz w skali od 1-10 ? ;)

abraja ładny ten Twój synuś ;)

kinkietka :classic_cool: ---> chciałabyś może przymierzyć? 😴 nie wiem czy to dobry pomysł bo możesz już nie chcieć oddać z powrotem :) powiedz proszę które CI się podobają najbardziej???? :) podsumowywując dotychczasowe głosowanie : 1 głos za "lewymi" 1 głos za "srodkowymi" 2 głosy za "prawymi" przepraszam jeśli kogoś pominąłem ;) :classic_cool: 🖐️

serio:) Tak, wlasnie z taka "a la falbanka". Uwazam jednak, ze te w srodku tez sa niczego sobie. Nie mam niestety zdjecia, ale jestem bardzo zadowolona. Zreszta ja lubie takie rzeczy :classic_cool: Prezentuja sie swietnie, ja mam delikatne, typowo kobiece dlonie i dla mnie wygalda to swietnie. Odnosnie do koloru, zdecydowanie takie rekawiczki najlepiej prezentuja sie w ciemnych kolorach. Ja mam dwie pary, te ze zdjecia czarne, a druga para jest granatowa z cwiekami.

abraja ---> przyklej szczenę na rzepy - jeszcze pogubisz ząbki i co wtedy? ;) loszka to jedno z najpieszczotliwszych określeń kobiety - także nie czepiaj się szczegółów ( porównaj np z maciorą :classic_cool: 🖐️ )

Też byłabym za tymi po prawej- takie chyba najbardziej kobiece:) A oddać- to oddałabym, ale z chęcią bym przymierzyła:)

Gość I Want Out
Prawie robi wielką róznicę, no i diabeł tkwi w szczegółach :P

Uffff - udało mi się znaleźć komplet zdjęć cobyście wszystkie drogie panie :classic_cool: miały super ogląd sytuacji.. a zatem LEWE http://sklep.sagana.pl/shop,show,1006 Srodkowe http://sklep.sagana.pl/shop,show,1009 prawe http://www.egalanteria.com.pl/product-pol-11960-Rekawiczki-Damskie-Wittchen-46-6-292-B-L.html 🖐️ ślicznie proszę o dalsze głosowanie 🌼