Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyznać facetowi

miłość

Polecane posty

Gość jak wyznać facetowi

Jak wyznać facetowi miłość tak, żeby się poprostu nie przestraszym Jest ktoś kogo kocham już od długiego czasu, przyjaźnimy się. Jestem pewna że z mojej strony jest to o wiele, wiele więcej niż przyjaźń. Przez to co do niego czuje nie potrafie sie z nikim innym związać. Chciałąbym mu to powiedzieć, choć wiem że albo będę mieć wszystko albo nic, nawet przyjaźni. Wiem też, że boi sie stalego zwiazku, rodzina dzieci itd. A jestesmy juz w takim wieku, że najwyzszy na to czas. Jak mam powiedziec mu ze go kocham w taki psoosb aby nie przestraszyl sie tego i nie uciekł???

Gość jak wyznać facetowi
tak strasznie się boje :(

Faceci nie są strachliwi. Jak ma Cie na oku to nie ucieknie, a jak ma Cie w dupie to cóż choćbyś robiła podchody jak Indianin na polowaniu to i tak nie zdobędziesz jego serca :D

Gość wszystko albo nic - życie

Gość wkurzona złotowłosa
Kurwa, mam dokładnie to samo. Zesram się, a mu nie powiem 😭

Gość jak wyznać facetowi
u mnie trwa to już kilka ładnych lat - jakieś 5 będzie :( na poczatku to sama chyba nie dopuszczałam do siebie tej mysli. Byłam w tym czasie z innymi facetami, ale za każdym razem wszystko sie rozpadalo , oczywiscie z mojej winy. Za kazdym razem kiedy juz pierwszy stan zauroczenia przechodzil zadawalam sobie pytanie: co ja wlasciwie robie, dlaczego z nim jestem skoro kocham kogos innego???? i szybciutko to konczylam, bo nie chcialam oszukiwac swoich partnerow.