Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzuniaCafe

O czym rozmawiac z malomownym facetem?

Polecane posty

Gość IzuniaCafe

Jestem malomowna a on tez jest bardzo malomowny. Nie wiem o czym z nim rozmawiac. Moze podpowiedziecie jakies sprawdzone tematy?

Gość IzuniaCafe
taki temat sie tez szybko skonczy :-P

to moze opowiadajcie sobie dowcipy na okrągło ;) ?

zawsze można się wybrać na jakiś fil i o nim trochę porozmawiać ;)

skoro jest malomowny to o co z nim gadac? wysluchaj go chociaz jak malo mówi i tyle;d

o szlole znajomych filmach rodzinie wakacjach planach wycieczkach co ci slina na jezyk przyniesie:) wiecej odwagi dziewczyno:) moze sproboj cos wypic to sie rozluznisz albo valium:):)

skoro jest malomowny to o co z nim gadac? " wiesz daria niektórzy jeszcze przed pierwszym seksem chcieliby poznać partnera bliżej , posłuchac co ma do powiedzenia i takie tam ... :P

Gość IzuniaCafe
problem w tym ze on nie czuje potrzeby rozmowy tak jak ja, bo np jak chce czasem rozmawiac o jego pracy to mowi ze nie ma o czym, a jak sie dopytuje to mowi ze jestem "marudna" bo on nie chce o tym mowic. Nie za bardzo to rozumiem, dlaczego akurat nie chce opracy mowic ale co poradze..

małomówny skryty i nudny. O bzdurkach rozmawiajcie,o jakimś filmie,o aktualnych wydarzeniach ze świata i Kraju,o Was. Może się rozkręcicie z czasem:P

Gość IzuniaCafe
no wlasnie skryty:/ ja tez malomowna jestem ale nie jestem az tak skryta i trudno mi ciagle wymyslac nowe tematy a wydarzenia w kraju i na swiecie mnie raczej nie interesuja ale moze kurcze, zaczne sie w koncu tym interesowac :P

ale się dobraliście:P można mało mówić ale z sensem, więc zacznij się interesować otaczającym cię światem ....i dziel się spostrzeżeniami ze swoim nudziarzem:P

jak to o czym? o wszystkim możesz zatrajkotać go na śmierć taki facet to skarb ty mówisz on słucha........ bosko!

Gość IzuniaCafe
ehhh..... poslucham Twoich rad, moze cos z tego wyjdzie :P