Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariusz77

śluz? nietypowy problem

Polecane posty

Witam mam 22lata i dość nietypowy problem. Podczas dużego podniecenia (czy choćby podczas pieszczot dziewczyną ) z mojego prącia wydziela się śluz . Nie jest to sperma (tak mi sie przynajmniej wydaje) , ponieważ jest przezroczysty i nie przypomina jej . Po dłuższych pieszczotach jego ilość jest bardzo duża, a mój worek czuje jak by się opróżniał i po bardzo długim czasie moge poczuc bol w okolicach penisa . Czy jest to coś nienormalnego ?

taki sluz ma kazdy męzczyzna, masz 22 lata i nie wiesz? szok !

Ale w tak dużej ilosci? Czy da sie to jakoś zahamować? Nie bylem wczesniej z dziewczyną i to dla mnie troche klopotliwe i niezreczne. Umieszczajac tutaj temat nie liczylem na nasmiewanie sie ze mnie.

nie da sie tego zahamować , chyba ze se kropelką zakleisz .

Dziekuje bardzo za odpowiedzi, chciałbym się dopytać czy nie jet to trochę dziwne ze mam bardziej mokro od mojej dziewczyny?

a ona dlaczego nie ma mokro, tez powinna mieć ? ja lubie jak moj chlopak ma tak 'mokro' ;d

Gość tertwwter
nie wierze ze nie wiesz o ejakulacie?!?!!? a boli ce bo pozniej ewnie na pieszczotach konczycie i nie finiszujecie, a potem zdziweinie ze w wieku 40 przerosnieta prostata

Uwazasz ze to Ejakulacja? Przeciez pisalem ze sluz ten nie przypomia w niczym spermy ... Nie dochodzimy bo to początek związku .

jesli ma 'mokrego' to znaczy ze jest podniecony, wiec jak ma mi przeszkadzac, gorzej jakby mial suchego, to jest sluz w ktorym moga byc minimalne ilosc plemników, moze doproawdzic do zapłodnienia on wydala sie tez podczas stosunku zanim dojdzie do wytrysku

Gość to jest normalne
autorze to jest normalne naprawdę, nie wiem czym ty się denerwujesz :( jeżeli są to początki związku to się wstrzymaj bo widzę że cię to za bardzo krępuje, może jeszcze nie dojrzałeś psychicznie do tego. widzisz my kobiety też mamy śluz wy faceci też, w czym widzisz problem? mnie się podoba to jak mój facet ma mokro bo przynajmniej wiem że go podniecam.

to jest normalne no mas razjem tez mu to tłumaczylam. ale on mysli ze to ze moj chlop[ak ma mokro to powinno mi to przeszkadzac, a to jest wlasnie przyjemne

Gość to jest normalne
no właśnie :) mój chłopak też lubi jak ja mam mokro bo wie że go podniecam i to działa też na odwrót. ja problemu nie widzę ;)

Gość to jest normalne
* bo wie że mnie podnieca ( pomyłka)

miec 22 lata i sie na tym nie znac, on chyba zyje w sredniowieczu

Dojrzałem, dojrzałem o to się nie bój. Po prostu nigdy nie słyszałem by ktoś również miał podobny problem i zastanawiało mnie czy da się to jakoś przyhamować żeby chociaż wydzielały się mniejsze ilości , czy to się opanuje w miare zwiększeia czestotliwosci uprawiania seksu? Deerwuje mnie to gdy ona chce wsadzić reke w moje spodie, a majtki są juz całe mokre , nie jest też doświadczona i boje się co sobie pomyśli , trudno jest to wytłumaczyć. Z waszych wypowiedzi wynika , że kazdy tak ma , ale w TAK duzych ilosciach?

Dojrzałem, dojrzałem o to się nie bój. Po prostu nigdy nie słyszałem by ktoś również miał podobny problem i zastanawiało mnie czy da się to jakoś przyhamować żeby chociaż wydzielały się mniejsze ilości , czy to się opanuje w miare zwiększeia czestotliwosci uprawiania seksu? Deerwuje mnie to gdy ona chce wsadzić reke w moje spodie, a majtki są juz całe mokre , nie jest też doświadczona i boje się co sobie pomyśli , trudno jest to wytłumaczyć. Z waszych wypowiedzi wynika , że kazdy tak ma , ale w TAK duzych ilosciach?