Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola33333

eMule - jak to działa???

Polecane posty

Gość Karola33333

Witam, ściągnęłam to przed chwila i nie wiem jak zacząć???? Łączę się z serwerem ale nie mogę sie połączyc! Co zrobić aby automatycznie po uruchomieniu programu połączyć sie z dostępnym serwerem??? I co zrobić gdy żadem z serwerów nie odpowoada??? Jak dodoać nowy?? I Skąd???? Pozdrawiam.

Gość zapytaj pana google
on wie wszystko i ci o tym opowie

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
emule to przeżytek !!! poza tym jak ściagasz z emula to jednoczesnie udoosteniasz to co juz sciagnełas innym, a za to moga Cie dupnąc i zabulisz kare, ściagaj z rapidshare czy hotfile

Gość Karola33333
Dzięki. Nie znam się na tym a gdzieś na forum wyczytałam, że emule jest ok. Ale już go usuwam i skorzystam z waszych rad!!! :)

Gość Karola33333
moorhunta właśnie też odinstalowałam bo był jakiś błąd. Po wybraniu jezyka nie chciało sie zapisać ;( i pojawiał się komunikat, o jakimś błędzie. Ale dzieki ;)

Gość Karola33333
no i du...pa za przeproszeniem ze mnie... nie działa rapidshare znów jakiś error przy pobieraniu. Znacie jeszcze jakiś programy do pobierania plików???? :) Pomóższe mi ;)

poza tym korzystam jeszcze z uTorrent, też działa bez zarzutu, jest prostszy w obsłudze od eMula i nie potrzebuje czasu na rozpędzanie się ;)