Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam podbniee

help moj facet i jego kumpele powoli swiruje

Polecane posty

jak szuka wygadania sie to niech sobie idzie do KOLEGI, takie szukanie 'kolzanek' po necie moze latwo wymsknac mu sie z pod kontroli" ale autorka to akceptuje , wiec nie ma problemu :)

Gość mialam podbniee
no wlasnie, problem w tym ze niczego nie robi za moimi plecami bo ja to sledze;/ pisze im ze mnie kocha ze chce tylko pogadac ale zaden romans w gre nie wchodzi bo ma swoja ukochana ;/ pisze z nimi o pierdolach ;/ umawia sie na kawe czy piwo to tylko w mojej obecnosci ;/ ale mimo wszystko to jest dziwne

ty jestes dziwna:P masz normalnego szczerego faceta

Gość mialam podbniee
ja jestem dziwna??

jesteś bo skoro wszystko gra to po co szukasz dziury w całym?

Gość jbtfrde
Regres, no wlasnie. Autorko, zapytaj sie go dlaczego nie moze wygadac sie kolegom? i co nagle go tak cisnie na te kolezanki jak przez 6lat nie mial potrzeby? jesli jasne postawienie sprawy nic nie da, to znajdz sobie sama takich 'kolegow', chyba ze chcesz czekac az Cie zaprosi do trojkacika - wszystko szczerze i prosto w oczy;]

Gość musicie szukać facetów
introwertyków. Nie będą odczuwali potrzeby do gadania ze wszystkimi wokół.

"nie znam faceta który nie ma kolezanek w necie" To przedstawię Ci mojego faceta i paru moich znajomych :) Jak dla mnie to jest dziwne. Co innego poznać kogoś, zaprzyjaźnić się tak po prostu-ale szukać na siłę przyjaciółki przez internet? Takie jakieś sztuczne to.

Gość candymenka
ja tam mysle ze on jestv w porzadku moze ma kompleksy nie ma znajomych jest niesmialy i szuka w necie. jak ci o wszystkim tak mowi to nie powinien planowc niczego zlego

Gość do mysle podobnie jak
candymenka gdyby chcial zdradzic walki by ci robil za plecami

Gość czarodziej00289
dziewczyny, ale niektóre są naiwne...nie wiecie, ze najciemniej po latarnią? W przypadku autorki może to być zdrada kontrolowana, przecież on jej nie pokazuje wszystkiego co pisze, może tez sobie szykować grunt, że niby to tylko koleżanki, że ona o nich wie, nie miała nic przeciwko, a za plecami... po 6 latach przyjaciółka mu potrzebna? Przyjaciel nie wchodzi w grę? To nie autorka jest dziwna, tylko jej facet.

Gość absolutnie sie nie zgadzam z k
olega wyzej

Gość absolutnie sie nie zgadzam z k
jak przygotowuje jej grunt pod nogami?? wariactwo po co sie meczyc szukalby za plecami!!!!!

Gość fast and slow
Autorko ,dla mnie to dziwna sytuacja. Myślę ,że facet informując cię o tym i tobie i przede wszystkim sobie ,probuje wmówic ,ze to nic nie znaczy . W końcu ,jeśli umawia się przy tobie i za twoja zgoda... Co innego, co robi na tych spotkaniach. Tego już tobie nie mowi dokladnie ,prawda? Czy laska jest ladna ,ma duzy dekold i czy fajnie sobie flirtuja przy okazji. Wiesz ,szczerze-zeby sobie pogdać ,to on może wziac na piwo siostrę ,czy koleżanke z dawnych lat ,kumple z pracy. A gdanie z obcą babą z neta?? Dla mnie coś nieteges i to mocno...

Gość mialam podobnieeeee
no tak tylko ze on sie jeszcze z nikim nie umowil raz sie umowil to wzial mnie ze soba ;/

Gość mialam podobnieeeee

Gość A CO TY SIE PRZEJMUESZ
znajdz sobie kumpli i tyle :) na pewno beda chetni hehe

Gość mialam podbniee
czy wasi faceci tez maja kolezanki??

Gość ejbisi
Posłuchaj uważnie: to NIE jest normalne!!!!!! Kto szuka w necie koleżanek? Przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post i zrozum, że to jest jakiś absurd, niech on ci nie da sobie wmówić że jest inaczej. To jest po prostu idiotyczne. Ludzie szukają w necie albo związku albo seksu, nie ma innej opcji. Nie pozwól mu kategorycznie a jak mu sie nie podoba to kop w dupe. Kolezaneczek mu sie zachcialo cholera :o

przecież się zgodziła na to,zna koleżankę --chodzi z nimi na piwo. Nagle ,teraz ma okazywać niezadowolenie i robić awantury? mogła się wcześniej nad tym zastanowić.

Gość mialam podbniee
JA GO CHYBA KOPNE W DUPE SKORO wY UWAZACIE ZE TO NIE JEST NORMALNE JEDEN PISZE TAK 2 TAK ;/

Gość mialam podbniee
urcze sorki za kaps loka

kopnij go w dupę mówiąc ''kochanie kocham cię ,trochę jestem zazdrosna,zgodziłam się na koleżanki ,ale po przeczytaniu paru postów doszłam do wnioslu ze to nienormalne,więc sobie odchodzę.Od ciebie mimo ze nie będziemy razem oczekuje biegania za mną bym wróciła'' :P

Gość mialam podbniee
sami ja bym cie prosila nie wypowiadaj sie przy moim temacie

Gość KAHD.ASKDH.A,D
ale to chyba dobrze ze facet jest z autorka szczery prawda?? ja jakos nie wierze zeby se laski szukal w ten sposob

Gość KAHD.ASKDH.A,D
ja uwazam ze to nic zlego ludzie ktorzy sie kochaja i maja do siebie zaufanie nie robia cyrkow o cos takiego znam pary ktore sie kochaja w trojkacie a to seks i nie robia sobie nic z tego bo to seks nie mylic z miloscia hehe

widzisz sami ;) Jedna niewygodna odpowiedz czytaj nie pomyśli autorki i juz masz wroga :P

Sory autorko ale ile Ty masz lat? Jeśli tego nie akceptujesz to po co na to się godzisz? Sami tu nie chodzi o okazywanie jakieś chorobliwej zazdrości, zaborczości tylko o własną godność. Ja sobie nie wyobrażam jak śmigam z własnym lubym na spotkanko z internetową panienką, której nie znam (i on także):P Może na razie nie ukrywa tego bo po prostu nie znalazł jeszcze takiej która by go zainteresowała. Eh dziwne to dla mnie:P