Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka telefonistka

Matura 2010 -ściąganie

Polecane posty

Gość mirka telefonistka

Mam pytanie do tegorocznych maturzystów.Czy da radę ściągnąć na pisemnej maturze?Ja za rok zdaję,choć nie wiem czy jest sens,bo z matmy jestem słabiuteńka.Języki owszem,ale matmę obleję jak nic:(:(:(

Gość mirka telefonistka
cholera,to nie dobrze:(

Gość yujuhmkhjk
nie radzę ściągać, bo odpowiedzi są pomieszane. twoja dobra odpowiedź to może być b, a sąsiada np d. zamiast liczyć na sciąganie to sie naucz

Gość mirka telefonistka
To testy nie są dla wszystkich jednakowe?Tzn.odpowiedzi są w różnych kolejnościach?OJEJ!

Gość mirka telefonistka
Za nic nie mogę się jej nauczyć:(Czego ja nie próbowałam!Trafi sobie odpuścić tą maturę.Szkoda,bo zależało mi na studiach.

Gość yuuuyu
wlasnie po to by uczniowie nie sciagali,wprowadzili taki system. Mieszaja odpowiedzi poprostu. Ja zdawalam wczoraj :) a jeszcze w listopadzie z probnej mialam 20%,a wczoraj zaliczylam na ponad 50. Nie chodizlam na korki, po prostu korzystalam z podrecznika i inych ksiazek,i troche z neta

Gość mirka telefonistka
a jakieś ściągi jeżeli chodzi o zadania otwarte da się jakoś podać jeden od drugiego?Załamka:(

Gość yuuuyu
Kurde chcesz zeby ci uniewaznili? nie kombinuj,tlyko sie ucz :) ja jestem dowodem na to,ze da się,i że warto. we mnie odezwala sie ambicja i strach,nie mialam zamiaru nie zdac lub byc zalezna od kogos,coby mi podal sciage.. na mature nie wnosimy zadnych kartek,telefonow,a brudnopis z arkusza NIE MOZE byc wyrwany. Po prostu zwyczajny leń z ciebie

Gość maryśkawuwu
hmm jeśli chcesz ściągać od kogoś to ciężko otwarte (nie mówiąc o zamkniętych, bo w ogóle sięnie da- są rózne wersje arkuszy:() wszystko zależy od sali.jeśli piszesz np w sali gimnastycznej tak jak ja siedząc w ostatniej ławce to na chama mógłbyś sobie nawet książkę otworzyć i spisać u mnie nauczyciele siedzieli 25 m ode mnie, byłam zasłonięta 20 osobami, więc miałam pole do popisu. ale nie mialam konieczności ściągania

Gość mirka telefonistka
u nas będzie zdawało mało osób,bo ta szkoła dla dorosłych(jakieś 7 osób)to chyba kiepsko,co?

Gość mirka telefonistka
Co z tym ściąganiem?

Gość gram_de_parte_2
powiem ci ze matma to pestka pytania są i latwe i trudne ale na 25 te 15 to spokojnie mozna bylo rozwiązac prawidlowo :) gorszy byl angol- normalnie tragedia siedze i placze bo juz wiem ze zawalilam i poprawka tu nic nie zmieni bo tez ją zawale bo poprostu glowy do jezykow nie mam:(

Szczerze to ja tez myslalam ze zawalilam , ale na necie sa odpowiedzi w innej kolejnosci niz ja mialam na arkuszu i wyszlo na to ze mam 18 punktow z tych zamknietych pewnych:)

Gość 79096974
Gram... ja tez chyba nie zdałam:O Jestem zalamana. Bo w sumie nie jestem jakims tam tumanem z ang, probne pisalam na ok 50% a dzis to masakra :O Wczoraj tak sie cieszylismy latwa matma nie wiedzac co nas czeka:O