Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja_krakoow

pozwalac mezowi palic maryske????

Polecane posty

Gość ej powiedz
cos musi byc na rzeczy skoro szuka pretekstu zeby zapalic. my przestalismy stosowac pewne uzywki(mniejsz o to co to bylo) praktycznie z dnia na dzien. i wcale nie czulismy sie z tym zle, nie bylismy zdolowani itd.

Jak dla mnie za czesto. Gdyby tak czesto pil jak pali, to bylby alkoholikiem. Wydaje mi sie, ze i alkohol i marichuana powinny byc uzywane tylko na impresce w weeked. Nie chcialabym zeby moj maz caly tydzien byl pod wplywem czegos.

Gość ej powiedz
no skadze, bo przeciew trawka to samo dobro, co nie rozooowa??? :D

ej powiedz - wiesz cokolwiek na temat trawki ? bo może nie warto w ogóle z tobą rozmawiać. Zalegalizowanie marihuany wyeliminowało by z rynku miliony lekarstw przeciwbólowych ! co spowodowałoby milionowe straty!! :o OBEJRZYĆ film a potem się wypowiadać. :o

Gość ej powiedz
jeszcze bys sie zdziwila, ale ja nie musze tu niczego i nikomu udowadniac. ja wiem swoje i ciebie do niczego nie przekonam. po latach dopiero wyjdzie jak bardzo zajaralas swoj mozdzek :P 🖐️

A czemu maryśka ma być zła? - Ostatnie badania udowodniły , że nie uszkadza szarych komórek, mózgu. - Nie uszkadza wątroby. - Palenie jej nie powoduje wrzodów. - Nie uszkadza nerek. - Nie uszkadza serca. - Nikt jeszcze PO NIEJ NIE UMARŁ. - THC ma działanie anty rakotwórcze, nowotworowe. - THC odkłada się w tłuszczu. - Jest dobrym środkiem przeciwbólowym. - Czasami pomaga wyjść ćpuną z nałogów, a czasami uśmierza ich głód. - Jest stosowana w medycynie!

Rząd chce żebyś tak myślała ej powiedz , ale powiedz czy to nie układa się w sensowną całość? Alkohol też niszczy mózg a jednak jest legalny proszę wytłumacz mi dlaczego :) no właściwie to nie tylko mózg, jeszcze wątrobę, nerki, powoduje bezpłodność, depresje, prostatę u męźczyzn... fajki są przyczyną np. raka i różnych nowotworów... więc specjalistko wytłumacz mi dlaczego te świństwa są legalne a trawka nie... :o skoro też mieszają w naszym mózgu. Tak jak mówiłam, firmy farmaceutyczne zbankrutowałyby ... ...

Gość jdksjdlkjslw
popieram różoową .