Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOssa

Nie wiem co mam myśleć

Polecane posty

Gość KOssa

Witam wszystkich : ) Otóż juz sam nie wiem co mam myśleć, mam dziewczyne, jesteśmy razem hmm może 2 miesiące, znamy się około 9 miesięcy. Jesteśmy razem jednak ona nie pokazuje tego że jej zależ... Widzimy się 2 razy w tygodniu lub rzadziej, jak ja bym nie wyszedł z inicjatywą spotkania to byśmy się nie widywali wcale ... -,- Tak samo jest z naszymi rozmowami przez telefon czy np gg. gdybym ja pierwszy nie napisał to byśmy nie rozmawiali w ogóle. Ona sądzi że jeżeli ktoś coś od niej chce to do niej zagada lub coś. Nie wspominam o fochach bo to chyba normalne ;p Uwielbia czytać, oglądać romanse a sama zbytnio nie potrafi rozmawiać o uczuciach, sama mówi że nie potrafi komuś powiedizeć że tęskni, co czuje.. Ma dużo przerzyć z przeszłości, było dużo cymbałów, debili którzy ją po prostu skrzywdzili.. Ja sądze że ona trzyma mnie troche na dystans. Powiedziała że byłaby w stanie mi zaufać, staram sie jej pokazywac co czuje do niej, kim dla mnie jest. ze jest najwazniejsza, jednak nie widze tego odwzajemnienia z jej strony. Powiedziała że nie wierzy w słowa bo juz dużo razy słyszała takie rzeczy. ale też jak jej mam pokazać że mi na niej zależy widząc ją dwa razy na tydzień albo i rzadziej ? jak jesteśmy gdzies razem zze znajomymi staram sie cąłą uwage skupiać na niej. Umie czasami jak każdy chyba zdenerwować swoim zachowaniem ale biore to przez palce, po co mam się w to wczuwać, jednak na odwrót tak się już nie da wiadomo ^^.

Gość masz 15 lat??
Laczek jestes!!! laczek!!! jej potrzeba mezczyzny anie takiego przydupaska. po co uzywasz tych smiesznych minek?

Gość po prostu się boi przełamać
musisz czekać i ją powoli oswajać ;)