Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy 30lat

Dzisiejsze nastoletnie dziewczyny to ...

Polecane posty

taa przypadkiem :classic_cool: jeden jedyny raz uderzyłam dziewczynę (z mojej inicjatywy) kolejne 2 lata omijała mnie na holu :classic_cool: taką sztukę dostała że aż ją wygięło ❤️ -to było w gimnazjum :P teraz już nie te czasy by się bić:D

Sory bardzo...istnieją ambitne, inteligentne i świadome np 16-latki ; ) ale fakt teraz dużo takich "tipsiar" może inaczej pustaków..bo ludzi się po wyglądzie nie ocenia ; )

Gość Jerzy 30lat
Spójrzcie choć na chwilę, co leje się z MTV, 4 fun, VIVy, i innych kanałów... KAŁ, nic więcej, Dodzizm, bezmózgowość, żałosna agresja, tępota... Wolałem moje pokolenie rocka i metalu..

Gość Elmo.
ja przechodząc ale się należało.:) Kwestia wychowania ciekawe co bedzie za pare lat;] mykam pozdr. milej nocy:P

Sory bardzo...istnieją ambitne, inteligentne i świadome np 16-latki ; ) ale fakt teraz dużo takich "tipsiar" może inaczej pustaków..bo ludzi się po wyglądzie nie ocenia ; )

Gość Jerzy 30lat
JA- nie jestem metalem brudasem, po prostu lubię mieć na głowie hairy- a wy nie???? Dlaczego tylko kobiety mogą mieć długie włosy ?

śmię wątpić że to to ma coś w głowie skoro to to zachowuje się jak pustak i reprezentuje tylko i wyłącznie swoją mega tępotę :D

Gość Jerzy 30lat
Margolcia- 25 to twoje IQ, czy wiek?

Jerzy - nie bulwersuj się :D Sama mam faceta długowłosego i razem sobie naszymi łbami trzepiemy przy brzdękoleniu gitar :D Nie ma dla mnie seksowniejszych facetów niż Ci długowłosi i rodem z Norwegii true wikinigowie :D Margolcia - niestety pokolenie metali, kiedyś czy dziś jest lepsze BO my jesteśmy kulturalni, ponadprzeciętni, prawdziwi i inteligentni :)

zgadzam sie z atorem, w dzisiejszych czasach 16...latki to sa juz lachociagi...za pare lat srednia spadnie do 14

Gość Fawila
Oj sie przejmujesz, do mnie podbiegla kiedys taka tipsiara ze wygladam jak dziwka bo mialam podarte szorty i wysokie trampki...tjaaa....a lustra to w domu nie ma. Nie przejmuj sie....poza tym dlugie wlosy sa piekne. Nie ma nic lepszego niz zadbane wlosy u faceta

czytam czytam i musze dodać coś od siebie bo znowu gadacie bzdury, młode lalki po solarce z tipsami to mówi samo za siebie, puszczalskie suczki, nie ma się tu co oburzać, bo taka prawda, żadna inteligentna, szanująca się kobieta tak nie wygląda. A te co się tak tu burzą pewnie same są spalonymi tipsiarami albo im do nich blisko. taka moja opinia.

Gość Jerzy 30lat
Wredna Męda- czasami, po 5 piffach- puszczam na cały reguletor ,,Belusa" Varga V. i Burzum i zamiatam głową parkiet... Black metal , rock, death, w porywach hard rock- to jest to!

Burzum to klasyka, a "Filosofem" konieczność :D Ogólnie to nie ma jak dobry norweski black metal :)

Gość ropucha wstręciucha
Nie zgodzę się z tym, co niektórzy piszą na temat dzisiejszej młodzieży. Oczywiście, sama miałam podobne zdanie, dopóki nie odbyłam praktyk pedagogicznych w różnych szkołach. Mam też siostrę i obserwuję czasem ją oraz jej znajomych. Przekonałam się, że w dzisiejszej młodzieży jest duży potencjał, wiele kreatywności, radości, poczucia humoru i spostrzegawczości. Nie można powiedzieć tego o wszystkich nastolatkach, fakt. Może po prostu w dzisiejszych czasach powstała grupa tipsiar na wzór Dody, która tak rzuca się w oczy, że duża część społeczeństwa przenosi swoje negatywne skojarzenia na pozostałą młodzież. Kiedyś nie było tipsiar i młodzież jawiła się jako jednolita grupa społeczna. Teraz - za sprawą tych "zdodziałych" - mamy młodzież niejednolitą.

Gość ale dupek
(żaden brudas-metal ) no sorry ale mam meza metala i wypraszam sobie.

Gość Jerzy 30lat
Mam gdzieś poglądy Varga,jego faszyzm , to, co spalił, stwierdzam po prostu- koleś ma muzyczny talent.

Gość Fawila
Kazdy slucha to czego lubi i ubiera sie tak jak chce....ale tylko debil smieje sie sztucznym, szczekliwym jazgotem na widok kogos kto nie ma zelowej konstrukcji na glowie i utlenionego siana na glowie

Ja na to uwagi nie zwracam szczególnie, liczy się muzyka i tyle :P Nawet to że zabił Euronymusa i z lekka psychol z niego :D Szkoda że się marnował sporo czasu w ciupie choć i tak wydał niezłe albumy siedząc tam :P

Gość ftretr
Jerzy ma racje dzisiejsza młodzież jest popaprana :o ludzie co z was wyrośnie ??? 🖐️

Gość Jerzy 30lat
Moim skromnym zdaniem Christian ,, varg" Vikernes to przykład wielkiego talentu-- mając 20 lat wynalzał nowy gatunek muzyki- depressive black metal, później przeez 16 lat był ograniczony do keyboardu, a po wyjściu zdobył się na nagranie całkiem niezłej płyty... Facet ma talent.

Gość bardzo szczery z ciebie
to nie ma znaczenia co wyrosnie.... muslimy juz beda wiedzialy gdzie ich wszystkich umiescic... dobrze ze nie dorzyje tego upokorzenia.... bawcie sie dalej....

dozyje*

No to też, wkład do gatunku black metalowego też miał. Zwłaszcza jak w Norwegii na początku lat '90 zawitało szaleństwo BM'u. Osobiście uważam, że jeżeli wyda następną płytę (hah, przecież co dopiero nową wydał :D) to będzie ona jeszcze lepsza.

Gość ropucha wstręciucha
A tak w sumie to czemu tylko o tipsiarach mówić? Przecież ten problem dotyczy też młodych mężczyzn ;) Zresztą uważam, że zdodziała część młodzieży jest atrakcyjna tylko dla zdodziałych. Myślę, że wstyd mi by było, gdyby moja siostra (zdaje maturę) wyglądała jak niektóre z tych klientek solarium itp. Tak więc similis simili gaudet! PS Świetne określenie: "żelowa konstrukcja" :)

Fuj, oni tacy zniewieściali się robią :D Takie żelowe, napakowane i wykremowane przydupasy co myślą że zajebiści a wyglądają jak ostatnia mega pokraka co na widok pająka ucieka gdzie pieprz rośnie -.-

Gość ropucha wstręciucha
Najbardziej nurtuje mnie fakt, że tacy zniewieściali konstruktorzy żelowi też się podobają. Oczywiście odpowiedniej grupie młodych dziewczyn ;) A może dzieci naśladują rodziców? Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żeby osoba z poważanej, może surowej rodziny tak wyglądała. Często matki dają wzór swoim córkom i potem idą takie dwie wytapetowane, z pazurami aż do Nowego Jorku i rozjaśnionymi czuprynami... :):)

a mnie co innego zastanawia....a mianowicie z jakiej rodziny i jak bardzo trza miec zryty beret zeby sluchac takiej muzy jaka ma w stopce wredna meda???