Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy 30lat

Dzisiejsze nastoletnie dziewczyny to ...

Polecane posty

Gość pili
hm... współczuję takich ''koleżanek'';/ sama na takie trafiłam,ale sobie z nimi poradziłam;)

http://entertainment.blogs.foxnews.com/files/2009/09/indiana1.jpg http://funkystuffblog.com/funkystuffblog/wp-content/uploads/2009/08/dashiki-people-1.jpg co w tym podobnego, że każdy pokemon porównuje mnie do indiany jonesa i biegnie dalej wydając z siebie indiański okrzyk "łu łu łu łu"? Tylko wypada pozdrowić środkowym palcem :) takie ubrania to strój afrykański :)

Gość pili
no tak,ale Doda nie daje kazdemu d*** ani nie ćpa... jednym zdaniem jest mądrzejsza od nich

pili - w klasie mam tylko dwie takie :) są jescze fajni ludzie w tej generacji :) Tylko czasami mnie załamują takie agresywne pokemony, jak wybiegła z tego kibla ze szczotką, która przed chwilą czesała spalone od czarnej farby włosy to myślałam, że mnie nią zatłucze :D

Gość pili
ja na szczęście nie mam takich w klasie;) no cóż nie cierpie jak ktoś poniża drugą osobę!

przewrażliwiony jesteś :D nie wiesz z czego się śmiały :) poza tym nie wszystkie są solary :classic_cool: więc nie uogólniaj :classic_cool:

Gość Elmo.
Dzisiejsze nastoletnie dziewczyny.. wszystkie znasz żeby tak mówić?? Jestem jedną z tych dzisiejszych i wcale nie uważam się takie jak one, nie mieszkam w mieście, nie stroje sie, wyglądam zwyczajnie i mam zwykłe życie i widze róznych ludzi jednak się z nich nie smieje .. nie mam na to ochoty bo patrzac na moje 'nastoletnie' zycie jest nad czym zaplakac nie mam ani 1/3 tego co one.. ale zyje.

elmo co ty taka sfrustrowana? :classic_cool: to że nie masz tego co one nie znaczy że jesteś gorsza, ale się ludzie przejmujecie :classic_cool:

Ludzie potrafią byc naprawdę wredni. Facet sobie pięknych włosow nie moze zapuścić bo go taki gnojek zacznie napastowac. Niech spada w kąt golić głowę i się nie odzywa :o

Gość Elmo.
Bo nie lubie jak tak mówią nie każda jest taka sama no ale wszystkim nie dogodzi.;]

Gość pili
no ja też tego nie lubie..

Gość Martuś...,
Że też masz takie problemy i się przejmujesz jakimiś dziewczątkami, które się zaśmiały z Ciebie. A niech się śmieją, na zdrowie. A Ty się nie przejmuj takimi rzeczami :D

no to zadam wam najprostsze pytanie na świecie :classic_cool: - a co was obchodzi co myślą sobie o was inni? szczególnie Ci których nie znacie :D

Gość pili
słuszne pytanie... nad ktorym powinnam sie zastanowic

malinowa_dama - wierz mi, ze mam to głęboko w nosie, inaczej pewnei wyglądałabym jak setny pokemon na ulicy :) Zwisa mi to i powiewa, na forum Wam opowiedziałam jedną z moich pasjonujących przygód, starć z pokemonami żeby tez móc sobie ponarzekać na dzisiejsze czasy :classic_cool:

Gość Elmo.
chyba jednak obchodzi, ktoś kto jest pewny siebie nie przejmuje się. Ja sie spotkałam z róznymi sytuacjami i udaje ze mi to obojetne ale w srodku czuje ze tak nie jest i nic nie zrobie.

Koleś jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie :D W dupie miej to co one o Tobie myślały :D

to co opisujesz elmoo to książkowe czy telenowelowe sytuacje :D co lepiej? znosić upokorzenia każdego dnia, czy raz a porządnie się postawić?

Nie wszystkie nastolatki takie są, w sumie i tak dla więkoszości zadbana dziewczyna to - plastik czy galerianka, ale cóż.. ;P

Gość Elmo.
I tak się stawiam na szczęście tu chodzi tylko o jakies ploty ale tych sztucznych jest więcej:P aaaa akurat tak napisałam dziś o tym nie myśle:)

dokładnie, spierdalaj lekarstwem na wszystko :D ale niestety między zadbaną dziewczyną a zadbaną tipsiarą jest taka że przepaść że tragedia :P

Gość Elmo.
zdarzyło się niby przypadkiem :)

Gość Jerzy 30lat
Nie było czasu, by im odpowiedzieć, choćby wzwieźć zwykłego ,,środkowego palca". A co do tego czy zae mnie- a z kogo? Żałosne lale pokolenia MTV

O tak, pokolenie MTV, vivy i innego chłamu to niż umysłowy i degeneracja społeczena :)