Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy 30lat

Dzisiejsze nastoletnie dziewczyny to ...

Polecane posty

Gość bardzo szczery z ciebie
to kto ci zrobil krzywde???

Gość Hitlerka

Gość Hitlerka
e wiesz przesadzasz:P Ja jestem "dzisieszą nastoletnią dziewczyną" nie mam tipsów i nie jestem "suczką" jak to napisałeś;P Słucham rocka, nosze glany i coś w ten deseń. Nie wszyscy tacy są. ALe no niestety większość. A co do tego, że się śmiały. Masz jakiś uraz czy co? Za mało pewności siebie? Przecież co z tego, że się śmiały. Ze mnie też się śmiali ale miałam ich w dupie. Bo co.. Ja też muszę wyglądać jak pustak-plastik? nieee, skund.. Weź się nie przejmuj. Nietolerancja się szerzy niestety;) co zrobisz

Ha ha, nikt mi nie zrobił krzywdy :) Ale jak widać jesteś następnym techno-mułem chodzącym na wiejskie patupaje do remizy strażackiej i takie coś jak Ty nigdy nie pojmie siły przekazu tekstów muzyki metalowej. :D

Gość a po pierwsze
prosze nie uogolniac 'wspolczesnych nastolatek'. Akurat mam 16 l. i jestem normalna, te twoje blachary to wyjatki, a dla wiekszasci spoleczenstwa wygladaja i zachowuja sie jak idiotki, wiec nie ma co uogolniac.

Przykro mi, że dzisiejsza młodzież jest taka :( Pierdolę, jade na Woodstock :classic_cool: Z tego co widze, np na koncert AC/DC jadą w większości młodzi ludzie 15-18 lat. Pytanie - Gdzie oni wszyscy są? Będę się musiała na ten długowłosy tłum napatrzeć na najlbliższych kilka miesięcy :(

Gość mała czarna88
Ja natomiast powiem całkiem coś innego. Znam kilka dziewczyn, które od liceum z przerwami noszą tipsy i chodzą na solarium. sama czasem chodze żeby trochę sie przysmalić ;) Ale zmierzam do tego, że żadna z nich nie jest pustakiem ani idiotką i mimo czasem niebotycznych wręcz tipsów tipsiarami bym nie nazwała. Ja tez nie lubię wrednych osób, bez powodu sie wyzłośliwiających, ale.. juz teraz tez sami zaczynacie tworzyć stereotypy: kto ma tipsy lub farbowane włosy ten jest be i wredny. Ja akurat tipsów nigdy nie miałam bo paznokcie mi rosna długie, ale gdybym nie mogła zapuścić a miała ochote na długie to nie widziałabym w tym nic złego. Jak dla mnie to dopóki cos nie wykracza poza dobry smak to ani farbowanie, ani solarium, ani tipsy ani makijaż nie czyni z dziewczyny suczki ani nikogo takiego.Poza tym zaniedbane i ubrane w workowate dzinsy dziewuchy tez potrafią być złosliwe dla obcych bez powodu.. takie życie. Trzeba olewać, dorosną, zmądrzeją. :)

Masz rację, ja sama staram się nie osądzać ludzi po wyglądzie, ale nic juz nie poradzę, że mam nienajlepsze wrażenia po zobaczeniu laluni z manierą w głosie i bluzgająca we wszystkie strony :)