Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_dystansem

brać czy zabiegać

Polecane posty

Gość z_dystansem

Temat stary jak śwat. Jeden zabiega o Was i nic, drugi bierze jak swoje. Im jestem starszy i im więcej dystansu mam do siebie i świata, im badziej okazuje się szacunek i pokorę, tym mniej to rozumiem. Kobiety powiedzą - oczywiście że zabiegać. A za chwile jakis palant już ją ma. Jest taka scena na filmie Tootsie (dustin hoffman) kiedy jemu przebranemu za kobiete, zwierza sie młoda aktorka w ktorej on sie zakochał, że chciałaby żeby kiedyś tak ktośbez zbędnych formalności ją wziął. Potem druga scena, kiedy on - jako mężczyzna- podchodzi do niej na przyjęciu (ona nie rozpoznaje go oczywiscie) i proponuje jej sex po chwili rozmowy i dostaje w twarz. Jak to jest dziewczyny, albo lepiej - kobiety? Hipokryzja? Słabość? Naiwność? Faceci są w tym przypadku prostolinijni - zawsze mają ochotę na sex. A wczoraj poczytałem na tym forum jak dziewczyny się m.in. często masturbują. Więc chyba też? Jak to z Wami jest? Jesteście takie proste czy takie skomplkowane? Nie zadowala mnie odpowiedź że to sprawa indywidualna.

pewnie ,ze indywidualna co to na 1szym spotkaniu nie mogę iść do łóżka z facetem? a wy możecie ? jak mamy ochotę to idziemy nie/ jak chcesz zawsze się można dogadać wszak polacy nie gęsi a swój język mają czy już nie mają bo i wiek nie ten i czas nie ten

Gość z_dystansem
to było pytanie do kobiet

Gość z_dystansem
widocznie mamy inną definicję kobiet

Brać czy nie brać oto jest pytanie :) zdarzają się kobiety bardzo wyzwolone, które uwielbiają taka bezpośredniość... najczęściej się to zdarza jednak na filmach :) nawet jeśli kobieta ma na to ochotę, to zwykle nie da nawet mrugnięciem oka nawet dać po sobie poznać tego, a jedyne co można dostać w zamian za taką propozycję to wymierzony siarczysty policzek. Dlaczego tak jest? Jest tyle przyczyn ile kobiet na świecie... najczęściej po prostu nie spodobał się lub wydał się bezczelny, wulgarny. Mężczyźni nie potrafią szanować kobiety lubiącej seks, nazywając ją w najlepszym przypadku łatwą... Wniosek nasuwa się sam chcesz być szanowaną musisz być „porządną. Sami swoją postawą budujecie ograniczenia.