Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjdiojidioa

Różnica pogladów.

Polecane posty

Gość asjdiojidioa

jestem z moim chlopakiem prawie rok , ja wlasnie skonczylam szkole a on pracuje i zarabia marne grosze . Ja mieszkam z rodzicami on tez ze swoimi . Mam problem poniewaj ja chcialabym gdzies sie wyrwac z tego zadupia ( mieszkamy na wsi ) chcialabym wyprowadzic sie do wroclawia i tam studiowac i pracowac jednoczesnie . On tez by znalazl tam pewnie lepsza prace . Tylko ze on chce cale zycie mieszkac na wsi z rodzicami i zebym ja wprowadzila sie do niego po slubie... ;( co robic :(

Gość asjdiojidioa
jest tu ktos???????????

Gość asjdiojidioa
:(

CHłopak ma gospodarkę? Nie wiem czy uda Ci się go z tego wyrwać bo widocznie on to lubi. A poza tym rodzice zazwyczaj planują, że syn zostanie na ziemi. Nie rezygnuj ze swoich marzeń. Studiuj, zadbaj o swoje wykształcenie. Narazie się chłopakiem nie przejmuj, jesteś młoda, niewiadomo jak wszystko się ułoży.

Gość asjdiojidioa
ma gospodarke :( mam wyjechac ? zostawic go ?

A czemu masz nie wyjechać? Dbaj o siebie. Skoro on nie ma ambicji, chce zapieprzać do końca życia na gospodarce, to nie znaczy, że Ty musisz. Sama zresztą wiesz na pewno jaka to ciężka praca. Pamiętaj. Wykształcenie jest najważniejsze, bo to Twoja przyszłość!

Gość asjdiojidioa
masz racje ..

Gość asjdiojidioa
Luidżi czemu lżej ?????

Gość gospodarka to niezła fucha
Nie wiem co w tym takiego strasznego, wielu rolników nieźle sobie radzi, lepiej niż osoby z miast, które biorą kredyty na klitkę w bloków i z bólem ją całe życie spłacają. A studia możesz zacząć we Wrocławiu - trwają 3 lub 5 lat - w tym czasie zmieni się pewnie wiele rzeczy, możecie się o mnóstwo rzeczy pokłócić, albo wręcz przeciwnie, pokochacie się jeszcze bardziej, nawet nie wiesz, czy i jaką pracę znajdziesz w czasei i po studiach - idź, studiuj, za pięć lat zdecydujecie, gdzie zamieszkać na stałe i płodzić dziatki.

Gość xxxyyyyzzzzzz
niegdy nie ukladaj swojego zycia pod kogos. Dzis jestescie razem , jutro moze pojsc na zabawe w remizie, poznac piekne dziecze z sasiedniej wsi i ... adijos. Jak milosc jest prawdziwa to przetrwa rozlake. kto wie, moze on pojdzie za twoim przykladem i zapragnie wyrwac sie ze wsi?