Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurtka wiosenna

czy istnieje mozliwosc konca swiata przez wybuch bomby atomowej?

Polecane posty

Gość kurtka wiosenna

3-4 sztuki i zostanie tylko ziemia???? jak to moze wygladac? czy bedziemy czuli bol? 4 wojna swiatowa zbliza sie wielkimi krokami,swiatowy kryzys finansowy, bezrobocie , jak w 1925 roku, potem byla wojna :( wiadomo jaka bron w tych czasach posiadamy i ilu psycholi ma wladze:( jak to bedzie?

Gość kurtka wiosenna
niepamietasz wybuchu w Japonii?przeciez to byl koszmar! teraz bomby sa jeszcze potezniejsze, wybuchaja na wieksza skale :(

Gość oczywiście że nie istnieje
Koniec świata zostanie zarządzony odgórnie przez Pana Boga, kiedy Chrystus przyjdzie ponownie na ziemię - myślisz że Pan Bóg czeka aż wynajdziemy albo aż użyjemy bomby? On o tym zdecyduje a nie żaden koreański bombiarz.

"niepamietasz wybuchu w Japonii?" Akurat nie było nas wtedy w mieście :p

Gość kurtka wiosenna
"oczywiście że nie istnieje" przeciez czlowiek ma te bran w rece, wiec nie mow mi ze nic tym nie zdziala, wieze w Boga bardzo, ale wieze tez w zlych ludzi, zadnych wladzy, ktorzy moga doprowadzic ten swiat do zaglady!

Gość kurtka wiosenna
gffgfgfgfgfgfg ty mowisz o checiach i psycholych...bla bla a ja pytam czy jest mozliwosc zaglady, naglej zaglady ludzkosci, ze wystapi taki wybuch, albo wybuch za wybuchem ktory nas zniszczy????

Gość kurtka wiosenna
ktos sie wypowie?ktos wie?

"4 wojna swiatowa " kurcze chyba spałem na historii bo nic nie słyszałem o trzeciej wojnie ;p a po drugie potrzeba ze 100 atomówek aby wystarczająco skazić ziemię

Gość kurtka wiosenna
Levviatan pomylilo mi sie, na poczatku chcialam zacytowac wypowiedz Einsteina ;ze niewiadomo jaka bron wykorzystaja w 3 wojnie swiatowej, ale ta czwarta bedzie na kije i kamienie :( stad numer 4-sorki a wiec jesli bedzie 3 wojna swiatowa i kraje beda walczyc miedzy soba uzywajac bomby atomowej , nie jest powiedziane ze przyjdzie taki moment gdzie wszyscy wystrzelimy w powietrze?( wiem,brzmi troche smiesznie, ale tak o tym jakos mysle ostatnio)z tego co mowisz bedzie sie to dzialo powoli :(

Gość kurtka wiosenna
podniose