Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusiaaaaaak

Co z moja PRZYSZLOSCIĄ ??

Polecane posty

Gość dusiaaaaaak

pisze wiersze ... mam kilka nagrod na swoim koncie . podobno moje wiersze sa dobre.. czy myslicie ze moglabym zwiazac z tym swoja przyszlosc?? czy nie warto ?? ;(

Gość dusiaaaaaak
przykro mi ale nie publikuje moich zdjec na zadnych forach :) wiesz o co chodzi :) moze mi ktos odpowiedziec na pytanie ??

Gość dusiaaaaaak
jestescie ??????

Gość dusiaaaaaak
ale czy mozna sie utrzymac z pisania wierszy ???

Możesz wydać tomik wierszy, ale nikt nie gwarantuje Ci, że się sprzedadzą. Chyba, że są tak dobre że dostaniesz literacką nagrodę Nobla. Wtedy się utrzymasz.

Nie bardzo. Pracować też możesz.

Jeśli nie wkleisz choć jednego krótkiego fragmentu to nie ocenimy jakie Ty masz te zdolności. Może jesteś jakąś nastolatką , która ma piątkę z polskiego jako jedyna w klasie i myśli że zostanie światowej klasy poetką ...... :D Chociaż nagrody to nagrody :) Wklej jakiś fragment :) No już ! Nikt Ci nie sprzątnie go :) Tu nie ma złodziei :P

Gość ale chyba jestes glupia
ktos cie prosil zebys dala wiersz a ty pieprzysz ze fot nie wstawiasz? lecz sie grafomanko

Gość rtytg
nagroda klasowa pewnie w postaci minetki

i pewnie jestes ekstrawagancka, egzaltowana i spotykasz się z facemi w podatych jeansach i flanelowych koszulach? z głodu pewnie nie umrzesz..

Gość ja powiem tak .....
ja bym jednak nie ryzykowała ...poezja jest literaturą dla koneserów i rzadko kto teraz kupuje wiersze a już nie wspomnę o czytaniu ...co z tego że znajdziesz wydawcę tomik się ukaże a się nie sprzeda znajdź sobie pracę a wiersze możesz pisać i nawet je wydawać ale chleba z samych wierszy raczej mieć nie będziesz

Gość Jan Smaglo
Wypij z rana sperme chlopaka

Gość bełagam
jedna nagroda nie oznacza że jesteś dobra zdobądź fach w reku a pisać zawsze możesz

Gość dusiaaaaaak
ale chyba jestes glupia przejezyczylam sie . nie wolno ?? i prosze mnie nie obrazac. wcale nie jestem 15 latka a z polskiego mialam 3 . Szkole srednia juz skonczylam wiersze to moja pasja . dlatego pytam czy jest szansa zebym z tym zwiazala swoja przyszlosc . Niektore komentarze sa zbedne dziekuje tym ktorzy traktuja moje pytanie powaznie i odpowiadaja zamieszcze jeden mój wiersz specjalnie dla Zdjęcie-do-CV :) licze na szczera opinie . a o Noblu to moge tylko pomarzyc :)

Gość dusiaaaaaak
jestescie tu jeszcze ?:)

Gość dusiaaaaaak
Zdjecie do cv jestes tu ?:)

pisz, pisz dziecinko... polacy to snoby... zawsze ktoś kupi tomik twoich poezji..