Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki bukiet

jaki bukiet pasuje do tej sukni ?? pomożecie?

Polecane posty

Gość jaki bukiet

http://i661.photobucket.com/albums/uu340/grigksg/534.jpg http://i661.photobucket.com/albums/uu340/grigksg/534a.jpg moja suknie jest bez trenu. Jakie macie pomysly co do bukietu ??? bo ja sie zbytnio nie znam na kwiatach moge tylko powiedziec ze podoba mi sie błękitny kolor i fiolet ogolnie tez odcienie tych kolorow. Pasuje do tego wiązanka nie taka okrągla tylko idąca w dół ?? moze macie jakies fotki bukietow ktore by pasowaly do tej sukni... zeby mi przyblizyc jakie mam wybierac.... z góry wam dziekuje :) :*

Gość jaki bukiet
katarynka 21 jest sliczny wlasnie o takie cos mi chodzilo. Tylko czy moglby byc inny kolor??? czy tylko bialy pasuje ??? moze byc cos z blekitem lub fioletem ??

Gość katarynka 21
wiesz ja pracuje w domu weselnym i ogladam w kazda sobote bukieciki:) moim zdaniem jesli dodasz do tego bukietu blekit bedzie jeszcze sliczniejszy:)

Gość jaki bukiet
moze wystarczy ten material co sie daje od spodu w kolorze blekitnym? zeby juz w kwiatkach nie mieszac. kryza sie to nazywa czy jakos tak :P

Gość jaki bukiet
moze zeby juz nie mieszac w kwiatach to material od spodu co sie daje wystarczy w kolorze blekitnym?? kryza czy jakos tak :P

Gość jaki bukiet
wyslalo mi sie 2 razy sorki.. nie ten drugi nie;/

Gość katarynka 21
aaaaa no tak w sumie ten niebieski ktory zaproponowalam jest dla skromniejszej sukni...faktycznie ten material by wystarczyl

moim zdaniem tu nie pasuje bukiet zwisający, bardziej okrągły i w stonowanych kolorach, na sukni dużo sie dzieje i nie widzę tam jeszcze plączących sie kwiatów. Ten ostatni bardzo ładny, taki dostojny, jak suknia. Jeśli wybierzesz fiolet czy niebieski musisz w tych kolorach dopasować całą stylizację, również u młodego.

Gość jaki bukiet
Guanina tez mi sie bardzo spodobal :))) to juz nie wiem jaki pasuje czy zwisajacy czy normalny, ???