Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artikapes6567

jak często wasze dzieci widują dziadków?

Polecane posty

Gość artikapes6567

?

Gość szczerze??!
raz na rok :D mieszkamy w uk!

Gość moich rodziców
kilka razy w tygodniu natomiast rodziców męża 2-3 do roku poniewaz mieszkają 600km od nas :(

Gość do góry .......hej
moja mała często mimo ,że jeszcze nie ma 3 miesięcy ...

Gość artikapes6567
i uważasz, że twoje dzieci są jakieś aspołeczne? Sa ludzie którzy próbują mi wmówić, że brak kontaktu z dziadkami powoduje, że wyrosną z naszych dzieci dziwolągi

przez skypa srednio raz w tygodniu, na zywo widzial 2 razy (ma 9 miesiecy)- tez mieszkamy w uk :)

Moj synek na razie widzial tylko babcie,bo byly u nas(mieszkamy w Irl),jednego dziadka zobaczy za 10 dni,a drugiego za 2 miesiace..I tak bedzie dziadkow widywal raz moze dwa razy w roku

Gość taka sobie jednaaaa
moj synek prawie codziennie widzi dziadkow od str męża,moją mamę codzień,a mojego ojca około 1 na 3 miesiące. :)

Moich rodziców widuje 3-4 razy w tygodniu. Natomiast teściów od 2 lat to 3 -4razy do roku :o mimo że mieszkamy 10 -15 minut od siebie piechotą.I to są urodziny,wielkanoc,Boże narodzenie i dzień dziecka. Przez pierwsze 2 lata to chodziłam z małym do nich praktycznie raz,dwa razy w tygodniu a oni w cale.Po 2 latach stwierdziłam sobie że jak się zatęskni to niech sami idą.Nic na siłe.

moj bratanek z jedną babcią mieszka, a druga przychodzi do niego co 2gi dzień, czasem bratowa jest z nim u niej, a co sobotę go bierze na cały dzień do siebie.

moich często, czasem nawet dwa lub trzy razy w tygodniu, gdyz niedaleko mieszkamy i spotykamy się nawet na spacerach. Teściów staram się, żeby mała widziała przynajmniej raz na tydzień, w wyjątkowych sytuacjach nie widzą jej dwa tygodnie. Zarówno z moimi rodzicami jak i teściami córka ma świetny kontakt i ciesze sie z tego :)