Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtree

jak zmienic faceta?????

Polecane posty

Gość gregtree

jestesmy razem pol roku. on jest specyfiuczna osoba. nie potrafi okazywac uczuc. gdy mowi np ze bardzo mu na mnie zalezy czy tesknil za mna to zazwyczaj mowi to w takim tonie, zeby wyszlo na zarty anizlie na powazne. tak jakby bal sie odrzucenia. gdy siedzimy obok siebie potrafi mnie objac czy pocalowac. ale np nie okazuje mi czulosci w sensie nie mowi do mnie czule i w ogole. czesto zwraca sie do mnie jak do kolezanki ktora mu zrzedzi o czyms. jak mu wypominam to to mowi ze on nie jest "kochanym misiem. chociaz dla mnie czasem taki bywa. ale dla nikogo innegho a chcialabym czasem zeby mowil do mnie czule i w ogole jak to zmienic? rozmowy nie pomagaja :(

hmmm...i chyba nie pomoga. ten typ tak ma.

Gość dziewczyna leśnika
też mi się wydaje, że po prostu ten typ tak ma...

Gość a on jest po jakimś
poważnym związku? ktoś kogoś rzucił?

Faceta nie zmienisz Jedyna osobą , którą mozesz zmienic jestes ty sama. zmien swoje oczekiwania lub szukaj innego faceta, takiego ktory zaspokaja twoje potrzeby.

Gość midi zwei
Według starego przesądu zmieni się po ślubie.

Gość Po prostu musisz mu
mówić często o tym jak chcesz żeby ci okazywał uczucia i mówić mu że lubisz kiedy to robi. Faceci mają duzo mniej empatii niz my kobiety i choćby nie wiem jaki był czuły to i tak pewnych rzeczy nie jest w stanie sie domyśleć. Ja z moim dużo już żeśmy przeszli i też mu wielokrotnie powtarzam różne rzeczy i też mało z tego zapamiętuje, ale zapamiętuje i czasem się coś domysli :D

Gość gregtree
jest po zwiazku. ona go rzucila. ponoc to przezyl. ale nie wiem jaki byl dla niej. nie rozmawiamy o przeszlosci. nie wiem czy byl taki sam czy nie. z tego co widze i obserwuje dla innych dziewczyn jest wrecz chamski czasem. tzn czasem flirtuje ale potrafi nagle otrzec sie o arogancje i ja bym sie juz na miejscu dziewczyny obrazila. ze mna widze kontroluje to i zazwyczaj tylko cos odburknie (w zartobliwym tonie) ale stara sie raczej kontrolowac zeby nie byc aroganckim. wiem ze mu na mnie zalezy, ale przeszkdza mi to ze tak bardzo stara sie to ukryc :(