Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczyna mnie to denerwować!

co się dzieje z moim okresem?

Polecane posty

hej mam problem. wlasnie mija 37 dzien od 1 dnia ostatniego okresu a ja nadal nie dostalam miesiaczki! czym to moze byc spowodowane? zawsze mialam reguralnie. raz mi sie spoznil ale to byl 34 dzien... Nie ma mozliwosci zebymbyla w ciazy poniewaz moj narzeczony nigdy nie konczy we mnie!! wiec niby jak? ciaza odpada. Ja czuje sie jakbym miala miec okres, czekam i czekam ale go nie ma! mial ktos tak moze?

Gość pani kara :)))
Kup test ciążowy i będziesz wiedziała. Jeżeli masz chłopaka i uprawiasz sex to może być ciąża

Stres, albo źle się odżywiałaś ostatnio. Jesli nic z tych dwóch to możesz być jakaś rozwijająca się choroba układu płciowego.

Gość a ja to dopiero :)
Nie wykluczaj, że jesteś w ciąży. Twój narzeczony mógł mieć tzw. przedwytrysk (nie czuje tego i nie ma szans kontrolować). A początki ciąży często przypominają okres - może pobolewać podbrzusze, piersi, mogą wystąpić huśtawki nastrojów, itd... A na przyszłość - stosunek przerywany jest najmniej skuteczną metodą zapobiegania ciąży !!!

ale nie moge byc w ciazy nie mialabym nic przeciwko oczywiscie cieszylibysmy sie ale przeciez nie moze dojsc do zaplodnienia bez wytrysku wiec ciaza odpada:) naprawde nie wiem o co chodzi z tym okresem... i to nie jest topik typu "czy moge byc w ciazy?" jak wszystkie inne ktore ktos podal w linku! chodzi mi tylko o to dlaczego moj okres jest taki dziwny!