Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fridaaase

Do paanów ...

Polecane posty

Gość fridaaase

Wymieńcie po trzy rzeczy które sprawiają Wam największą przyjemność , z czego na pierwszym miejscu ta która najwięcej.. ;) A po za tym co sprawia wam większą przyjemność : lodzik czy zwykly seks?

Gość zbokolex
Największa dla mnie przyjeność to czuć że partnerce jest dobrze. na drugim miejscu jest głębokie wchodzenie w partnerkę kiedy ona lęzy na plecach a ja trzymam jej nogi za kostki uniesione do góry. Trzecie miejsce kochanie się na boku. A czy wolę lodzika czy seks to zależy. Trudno określić.

Gość Tiger_Woods
Piwo, walenie gruchy i wbijanie piłki do dołka:)

Gość zbokolex
"monika_32" ja chętnie bym poczuł kobietę. Co byś powiedziała na poznanie się?

poznac sie zawsze mozemy ale ja nie mieszkam w pl wiec real ze mna jest niemozliwy:) zacznijmy od tego ile masz lat?

Gość Tiger_Woods
czytasz w mich myślach moni "poczuć kobietę w sobie" - to moge marzenie;) zapraszam tylko weź ze soba tubkę z wazeliną:P a potem pozwolisz, że ja wejdę Ci w dupe po łokieć :D

pod lokiec?:/ tak gleboko to raczej nie ale kutaskiem lekko daloby sie wjechac:) nikt z was mnie nie moze przeleciec mozecie tylko pomarzyc:) ja lubie cyber sex czy mastrubacje ale nie zdradzam meza w realu:) a walikoniki calkowicie odpadaja:)

Gość Tiger_Woods
to się nazywa fisting monisiu;) nie marzę o przeleceniu cię, wolę chłopców cyber sex to taka sama zdrada jak kazda inna-twój ukochany mógłby dostac rozwód z twojej winy gdyby tylko chciał ale może są mu na ręke twoje samogwałty przed kamerą dla stada śliniących się ogierów po drugiej stronie wolących koniki w tak podskakiwania twoich cycków bo sam też woli trzepac przy movie innej baby na innym czacie pozdrawiam wszystkich facetów ! :)