Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna ex

chce wrócić do byłego!!!

Polecane posty

Gość ładna ex

widzialam dziś swojego eksa z dzieciństwa i zamierzam zagadać do niego na NK z jakimś banalnym pytaniem, typu "jak tam świadectwo", żeby mu o sobie przypomnieć :D rozstaliśmy się mając 13lat z braku czasu dla siebie, chciałabym, żeby znowu coś z tego było, ale gdy byłam młodsza byłam mocno przypałowa i nie chciałabym się zbłaźnić przy nim na żywo(gdy jestem mega onieśmielona), więc łatwiej gdy zagadam, a potem gdy on ewentualnie zaproponuje spotkanie to zaaranżuję to znakomicie! :D (teraz mamy 21 lat, oboje mieliśmy różnych partnerów, ale on jest dla mnie "miłością od pierwszego wejrzenia" :D) co o tym myślicie? :)

Gość walicja
wydaje ci się,że tak jest

Gość tak wogóle
jak już macie po 21 lat to go na piwo zaproś, tylko śmiało :D to będzie taki dorosły gest z twojej strony :D

Gość ładna ex
czemu mi się wydaje..? jestem przekonana, że mi się podoba i chcialabym odnowić kontakt :D jednak nie wiem, czy on też by chciał, a żeby się przekonać, zamierzam się odezwać :D (nigdy się nie nudzę, za to widzę, że większość osobników na tym forum - niestety tak.)

Gość ja tez chyba wroce do ex
:classic_cool:

Gość ładna ex
nie piję piwa, ani w ogóle żadnego alkoholu! ;) też nie palę, nie przeklinam, generalnie to strugam świętą i dobrze mi to wychodzi :classic_cool: a tak poza tym, to jest to najatrakcyjniejszy facet w mieście, niestety.

Gość Kafeterianka20
Pisz niczym sie nie przejmuj może akurat:) Ja tam nie mam możliwości wrócić do ex choć mówił ze mnie kocha ja go podswiadomie troche ale jestem zakochana w innym.. i dupa:P

Gość kurdylebelle
to wracaj a nie nudz i nie zawracaj gitary :D :D :D żebyś tylko za daleko nie zaszła :P

Gość ładna ex
bardzo chciałabym wrócić, ale nie wiem, co on na to :D może gust mu się zmienił w ciągu ostatnich 8lat i już mu się nie podobam, wiem że charakter z pewnością ma inny, ale raczej same pozytywne zmiany u niego zaszły :D jest taki męski i dojrzały.. :D

Gość ładna ex
jak mi zasadzi kopa w dooopsko i stwierdzi, że możemy być przyjaciółmi to będę to przeżywać kolejny rok TRUDNO!!! do odważnych świat należy! :D chce sie zakochać na wiosne, w NIM. :classic_cool:

Gość ładna ex
wysłałam mu wiadomość, teraz czekam na odzew! :D