Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia z Kujaw...

Zabiega o mnie dwóch mężczyzn i nie wiem którego wybrać...

Polecane posty

Gość Sylwia z Kujaw...
Dodam, że obu już obciągałam z połykiem..

Gość Sylwia z Kujaw...
Ten pierwszy jest bardziej nieśmiały. On wogóle jest taki bardziej "dżentelmeński"... Dzięki wszystkim za rady, szczególnie Tobie Moniczko. Nie muszę dodawać, że wpis powyżej to podszyw.

Gość moniczka8666
Ja bym wybrala 1 ale to Ty musisz wiedziec....powodzenia:)

Gość Bók
ten pierwszy sam sie mieszkania dorobił? to co on jakimś dilerem jest czy złodziejem? a może ma 50 lat

Gość Sylwia z Kujaw...
Inwestorem. Lat ma 26.

Gość Sylwia z Kujaw
Zdecydowałam się i wszystko się poplątało... Wybrałam drugiego, bo wydaje mi się że mamy ze sobą więcej zech wspólnych...Jesteśmy razem, ale nie powiedziałam o tym temu pierwszemu i gdy się w końcu dowiedział to po prostu oszalał ! Załamał się facet, prosił, błagał... Żałuję, że mu wcześniej nie powiedziałam, bo widzę jak cierpi... Z resztą wogóle tak jakoś wyszło, że nie mówiłam mu nigdy, że jest jeszcze ten drugi. Eh, życie...

Gość Zuzia2010
no i dbrze zrobiłaś. lekkoduch obróci cię pare razy na rożnie, pobawi się. Spotka drugą jeszcze weselszą od ciebie. Polecisz do tego pierwszego, a tu sru nowa lasencja. Jak z żurnala praaaaaaawie miss polonia. Ale ci będzie łyso. Czemu wy dziewczyny wybieracie sobie zawsze cieniasów. Ja wybrałam sobie faceta odpowiedzialnego za siebie. A nie to żeby frajer liczył na pomocną dłoń rodzinki. Tak to jest jak pensjonarka maży o księciu z bajki. A życie moja droga to nie jest bajka. Jak w dupsko dostaniesz pare kopniaków od życia, wtedy zrozumiesz co to trwały fundament i stabilizacja. Kiedyś rodzina odwróciła się ode mnie. Pozostał mi tylko mój chłopak. Pomógł mi nic w zamian nie chcąc. Zostaliśmy przyjaciólmi. Wszyscy inni co zwali się przyjaciółmi, z którymi świetnie się bawiłam, odwrócili się ode mnie. Żaden nie pomógł. Dobrze wybrałąś. Baw się dalej i uzywaj życia z wesołym kochasiem.

Gość anastaziaaaaaaaaa
zrób loda obydwóm

Gość Zuzia2010
Wybrała i wiecheć i gówno. teraz ma wszystkiego po równo. Całe szczęście że ten pierwszy jest już wolny od takiego przygłupa. Tylko jej zabawa na luzie w głowie była. To i o przyszłości już sobie może tylko pomażyć. Oczywiście otej z kujaw myślę.

Gość 505
PIERWSZY!

Gość jde huefhw eufhewouf h
kieruj sie sercem! musi byc chemia a nie rozsadek. phi

Gość sajkdhsakjdhasjkdh
czyli rozumiem, że obaj o sobie wcześniej nie wiedzieli ?