Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki płaczący smutasek

Nie mam koleżanek

Polecane posty

Nic nie kręcę. Mam adoratorów ale z żadnym mnie nic nie łączy więc nie ma sensu się z którymś z nich wiązać. Nie pomyśl tylko że mam zbyt duże wymagania do chłopaków i dlatego odrzucam. Przecież nie ma sensu być z kimś niedopasowanym. Lepiej już być samemu. Cieszę sie że o mnie tak napisałeś. Powiem Ci jeszcze że już nie raz słyszałam to samo i jakoś jestem sama. Chciałabym mieć choć 1 koleżankę ale jak na razie się na to nie zapowiada. Chłopaka też bym chciała mieć ale sam wiesz jak jest.

Nikt mnie nie rozumie. Tak mi ciężko. Jestem bezradna:(

Gość glowa do goryyyyy
nie smuc się, dobrze cie rozumie tez nie potrafie nawiazac pozytywego kontaktu z kolezankami, czesto mnie nie akceptują i ja nie wiem dlaczego kiedys ciagle sie zastanawialam dlaczego tak jest ale juz dalam spokoj, a skad jestes?

Nie zebym byl ekpertem od zwiazkow, ale raczej zadko sie zdaza ze spotykaja sie od razu dwie przeznaczone sobie osoby ;) szukasz metoda prob i bledow. Tez jakos specjalnie towarzyski nie jestem, ale tych paru kolegow/kolezanek mi wystarcza i raczej z charakteru nie sa podobni do mnie. Tylko, ze ja mam uraz do zawierania blizszysz znajomosci, czesto sie przeprowadzalem za dzieciaka, pewnie dlatgo ;/

Ale problem w tym, że mnie ZUPEŁNIE NIC nie łączy z tymi chłopakami. Wiem, nie ma takich samych ludzi i nigdy nie znajdę kogoś z kim się do końca zrozumiem ale w takiej sytuacji to nie ma sensu być z którymś z nich. A co do koleżanek to cóż, nie chcą mnie.

Skad wiesz, ze nie ma skoro nie sprobowalas? :P Nie slyszalas ze przeciwienstwa sie przyciagaja? ;)

Jakoś nie mogę znaleźć z tymi chłopakami wspólnego tematu. Z resztą ja uważam że podobam im się tylko z wyglądu, tak wnioskuję z ich zachowania. Ja nie chcę przelotnego związku.

Dopoki nie sprobujesz to sie nie przekonasz. Nie musisz od razu isc z nimi do lozka, jak bedzie mu zalezalo to poczeka , a jak nie to jego strata :)

Ja już znam ich na tyle, że wiem na 100% że się do mnie nie nadają. Poza tym nie chodzi tylko o to, że nie możemy się ze sobą dogadać ale również o ich wady. Wiem że każdy je ma i nie znajdę ideału ale jak dla mnie to są wady zbyt duże.

Nerwowość, zaborczość i lenistwo.

Nie dotycza mnie, no czasem mam lenia ;) Pelno jest spokojnych chlopakow, ale zbyt niesmialych zeby zaczeli cos dzialac, a skoro Ty podono jestes ladna to nie licz, ze taki pierwszy podejdzie.

Co do tych spokojnych chłopaków to tak może być jak napisałeś. A co do dziewczyn to ja nie wpasowałam się do nich w dużej mierze dlatego że jestem głęboko wierząca i nie zamierzam się zmieniać.

I to jest prawie napewno ten powod. Teraz wiekszosc ludzi mimo, ze ma wszystkie sakramenty niewierzy lub nie praktykuje, a napewno nie stosuje sie do przykazan. Sam jestem zagorzalym ateista :) Bylbym wdzieczny jakbys nie poruszala wiecej tematu religii :)

Prawie cały czas jestem samotna. To okropne.

Moze wstap do zakonu? Jakas praca wolontariuszki? Opieka nad dziecmi? Duzo rzeczy mozesz robic, a przy okazji moze spotkasz kogos z kim sie mozna zaprzyjaznic. Skad wogole jestes?

W zakonie się nie widzę. Ja chcę wyjść za mąż. Jestem z południowej Polski a Ty?

Pomorze i Mazowieckie :) Wolontariat brzmi fajnie, ciezko moze byc, ale raczej pracuja tam ludzie podobni, mili, opikunczy itp

Może będę pracować w wolontariacie ale pierw muszę skończyć szkołę. A w zakonie to jest dopiero samotność.

Jestem wrażliwą osobą i trudno mi znieść przeciwności. Może dla nie jednej osoby nie byłby to aż taki problem jak dla mnie.

Tak mi źle:(