Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w ciąży..

Chyba zdecyduje sie na aborcje, nie widze wyjścia

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gdzie mogę o tym poczytać? pewnie nigdzie, bo to pierdoły z palca wyssane. tak samo jak teksty w stylu "nie ma już 18stoletnich dziewic".

jestem zdruzgotana tym, ze tak gorliwie wszyscy bronia plodu tej kobiety. slowem, gdyby pisali usun usun usun to byloby prawidlowo? :-) interesujace podejscie

Gość Livre_
W krajach cywilizowanych nie uslyszalabys takich wypowiedzi -a co ty wiesz o krajach cywilizowanych? Które kraje uważasz za cywilizowane? Jak chce,niech usuwa.Jej sprawa,tylko niech podejmie odpowiedzialną decyzję,a nie pod wpływem chwili i emocji.

Gość zawsze szczery :-)
mowie o krajach, w ktorych aborcja jest legalna!!!!!!! Np anglia

Gość za-wsze szczery
ja wiem najlepiej, bo wielokrotnie byłem w ciąży i rodziłem w bólach, słuchajcie mnie!!! :classic_cool:

Gość zawsze szczery :-)
mowie o krajach, w ktorych antykoncepcja jest za darmo!!!!! mowie o krajach, w ktorych jest edukacja seksualna w szkolach.

Jak możecie dzieckiem czy też bezbronną istotką nazywać te kilka komórek, które nosi ta dziewczyna w swojej macicy. Dzieckiem to to będzie jak już wykształci jakieś narządy.

Gość Livre_
mowie o krajach, w ktorych antykoncepcja jest za darmo!!!!! mowie o krajach, w ktorych jest edukacja seksualna w szkolach -- oprócz tych podstawowych spraw,kobieta jeśli ma dylematy,usunąć czy nie,idzie do jakiegoś specjalisty,aby podjąć wyważoną i odpowiedzialną decyzję,a nie szuka podpowiedzi na forum ,typu kafe.

aborcja jest złem , to nie ulega wątpliwości i dlatego ludzie całymi latami pracowali nad tym, aby tak się zabezpieczać, aby uniknąć aborcji. Pierwszy post do tematu, jestem w trakcie rozwodu z mężem ...itd i jest z nim ciąży.....głupia prowokacja, albo specjalnie zaszła w ciążę, by jakoś tego wiarołomnego męża zatrzymać, a jak sprawa się rypła i mąż i tak , pójdzie sobie w siną dal, zaczyna się sranie w banie i problemy aborcyjne.Żałosny temat i beznadziejny.

Gość nela 19
Dla spokoju sumienia lepiej urodź to dziecko, a jeżeli nie możesz go wychować to oddaj do adopcji. Tyle bezdzietnych par czeka na dziecko...

rada tak, że się posrać z radości można...urodzić i oddać, chyba ciebie powyżej na leczenie w zakładzie zamkniętym, poyebańcu....