Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielskooki

Najgorsza whisky jaką piliście w życiu? Ja taką kupiłem dziś...

Polecane posty

to coś zwie się Mulligan i wali tanim spirytem zabarwionym na whiskowaty kolor :-o mogłem dołożyć 10 złotych i kupić znakomitą J&B , ale pożałowałem :-o

Gość ja kiedys pilam jedna
nazywala sie Red Label czy jakos tak i tez byla okropna. A jaka jest najlepsza?

Gość yacoub
a ile zaplaciles,jesli mozna

ja moge powiedzieć, że najgorszy likier to Finezja. Chciałam sobie białego rosjanina zrobić a wyszedł beżowy bełt :classic_cool:

Gość yacoub
wiesz po opisie wydaje mi sie ze kupiles Single Malt Whisky

37 złotych kosztowała mnie ta przyjemność :-o zaszalałem, co ;-) generalnie lubię eksperymentować, ale ten dzisiejszy whiskacz to mega wpadka :-o

Ojej! Red Label to pilam kiedys na zemste faraona w Egipcie. Taka niedobra, ze wypilam z kolezanka cale 0,5 a 0,25 dwoch naszych przewodnikow egipskich i sie spili na amen, a my rzeskie na drugi dzien :D he he

Gość yacoub
to jakies 9 funtow,tu w uk za to dobry teachers albo grants i to 0,7,drogo cholerka w tej Polsce co?

Gość yacoub
nio jest,narobiliscie mi ochoty i chyba polece do sklepu zara normalnie

ja lubię Passporta z tych tańszych i oczywiście Jacka D., nie znoszę J. W. który jest nie wiadomo czemu uznawany za jedną z lepszych szkockich

Gość nunino
grants jim bim tylko:p nie trawie jasia i jacka danielsa;O

zielona butelka i żółta nalepka... przestrzegam przed tym goownem :-o pierwszy raz w życiu żałuję, że nie kupiłem zwykłej, czystej gorzały..:-o ciekawe jaki kac jutro będzie po tym? :-o

ja też lubię amerykańskie bourbony, Jack Daniels i Jim Beam niestety kosztują 2 razy więcej niż tanie szkockie whiskacze :-o ale pierwszy raz pije cos tak odrażającego :-o jutro nie dam rady podnieść głowy z poduszki :-o

Gość shamoth
Campsey. Najgorsza jak dla mnie łycha. Po 4 drinku robi się dopiero obojętnie.

Gość gość
Najgorsze co może być to czerwony Jaś wędrowniczek i Jack Daniels. Jeżeli chcecie napić się dobrego whiskey to polecam Wild Turkey 81 czy 101. Najlepszy smak i dobra cena.

Gość gość
Moj facet lubi im bim I j.daniels.mowi , ze to jego najlepsi przyjaciele :O

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak najgorsza whiskey. Jest tylko indywidualny smak.

Gość gość
Najgorsza jaka pilam to teachers creamy czy cos takiego.kupilismy w tesco w promo litra za 50 zl.najgorszy zakup alkoholowy w zyciu.smakuje dymem tytoniowym.doslownie jakby ktos kiepowal tam.pol butelki udalo sie zmeczyc reszte oddalismy.to budzetowe z biedry lepsze w smaku niz ten szajs.lubie whisky ale tego nie tkne juz nigdy

Gość gość
Tak czytam te wasze marne cebulackie wpisy i myślę sobie że jesteście mega prostakami i nic nie wiecie o whisky

Gość gość
to nie jest kwestia prostactwa tylko smaku. ja whisky nie lubię i już. alkohole lubię tylko słodkie. wino bourboon albo likier. slodkie drinki. tu liczy się indywidualny smak. co z tego ze coś jest modne prestiżowe? jak mi nie smakuje? z whiskey to tylko jd honey jestem w stanie przeżyć ale to też z cola a w ogóle to kiedyś pracowalam w uk po studiach (kilka lat temu) i w pracy byl u nas taki starszy pan smakosz whiskey i on pil whiskey z kostka lub dwoma lodu i bardzo się oburzal ze co to za marnotrawstwo i profanacja zeby whisky cola zalewac. a i pamietam ze ulubionym jego trunkiem byl Glenfiddish taka z jeleniem whiskey bo mu sie na swieta zrzucalismy. drogie to bylo jakies 18letnie.

Gość gość
Glenfiddich to prawdziwa szkocka whisky, nie miesza się jej z colą w przeciwieństwie do amerykańskich bourbonów na bazie kukurydzy.