Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 7, 2010 Spora dawka egoizmu? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pojalna Napisano Maj 7, 2010 bo sa beznadziejni ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Hype 0 Napisano Maj 7, 2010 raczej samozachwyt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Friet 0 Napisano Maj 7, 2010 już dawno wpadli w samouwielbienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja uważam 0 Napisano Maj 7, 2010 może im się z angielskim pomyliło niektórzy po kilkudniowym pobycie w uk albo w stanach mają problemy ze znalezieniem polskiego słownictwa i wtrącaja co drugie słówko po angielsku i okazuje się, ze czekali na kogoś na stricie pól auera i potem poszli sobie drinknąć kofi do pabu ;-) to pewnie ten sam syndrom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajnie 0 Napisano Maj 7, 2010 Może za dużo niemieckiego. Ale nie rozumiem tego, bo w końcu "nie będzie Niemiec pluł nam w twarz i dzieci nam germanił"!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszechwiedźma 0 Napisano Maj 7, 2010 bo najwięcej szacunku mają do samych siebie, co często (niestety) idzie w parze z tym, że innych mają głęboko..."w poszanowaniu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 7, 2010 kofi do pabu to jeszcze zrozumiale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszechwiedźma 0 Napisano Maj 7, 2010 wow! prawie same czarne nicki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 7, 2010 i dwie wiedzmy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Maj 7, 2010 trzeba się szanować ale ja ..... mnie.... piszę z małej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto pisze bo jakos u nikogo Napisano Maj 7, 2010 nie zauwazylam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anielskooki 0 Napisano Maj 7, 2010 w języku niemieckim z dużej litery pisze się rzeczowniki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 7, 2010 Bylo na kafe kilka tematow, jeden przed chwila na uczuciowym, ale nie chce mi sie szukac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 7, 2010 o, na przyklad http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4460753 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Maj 7, 2010 Energiczna- mówiłam Ci już kiedyś że masz fajną stopke, ale chyba nie zauważyłas :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 7, 2010 chyba nie ;) ale dziekuje :) historyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeWo 0 Napisano Maj 7, 2010 Me, Myself and I. Takie powiedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LajzaMineli Napisano Maj 7, 2010 tacy z przerośniętym ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MY CESARZ AUSTRII KRÓL WĘGIER Napisano Maj 7, 2010 Mówimy tak o sobie żeby podnieść swój majestat. A na serio to sądzę, że to błąd wynikający z nawyku pisania grzecznościowego "Ty" wielką literą - z rozpędu pisze się wszystkie zaimki osobowe wielką, choć wygląda to dość dziwacznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REDI Napisano Maj 7, 2010 bo mają dla siebie szacunek hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach