Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ozam

guz tarczycy3

Polecane posty

TSIA przepraszam, komp zrobił mnie szaro, chciałam wysłać 2 kawały żebyś się uśmiechnęła, a wyszła jak wyszło :( zwiesił się i sam sobie zmodyfikował wiadomość, ten miał być nr jeden a później "sms" Na farmę przyjeżdża młoda reporterka. Pyta farmera czy mógłby jej wytłumaczyć skąd się bierze choroba szalonych krów. - No, niech sobie pani wyobrazi, że taka krowa jest kryta przez byka raz w roku. - Hmmm, to jest bardzo ciekawe, ale jaki to ma związek z chorobą szalonych krów? - No, to niech sobie pani wyobrazi, że taką krowę doi się 4x dziennie!!!! - To pasjonujące,ale jakoś dalej nie widzę związku. - Cierpliwości, właśnie dochodzę do sedna sprawy. Proszę sobie wyobrazić, że ktoś się bawi pani piersiami cztery razy dziennie, a posuwa tylko raz do roku - nie oszalałaby pani?

Aga, dzięki za poprawę nastroju, który dzisiaj jest lichutki wyjątkowo. Fajne dowcipy:) A z kompem nawet mi nie mów. Ta strona mnie dobija momentami. Wczoraj się nieźle zeźliłam jak musiałam tego posta powitalnego sklecić;) Czy Was też tak głowa boli? Nie wiem czy napiecie poszpitalne dopiero teraz puszcza czy co to ale czuje się kiepsko:/ Pozdrawiam

Tysia ja myślę że nerwy puszczaj, organizm odreagowuje, daj mu czas:) a ból głowy tabletka i ciepłe łóżeczko

Gość lusia__
Aga, a mnie wyslalas tylko jeden kawal :( zarz odpisze ci na maila, przepraszam ze sie nie odzywalam ale mialam zamieszanie okropne... no i za nasz nieudany spacerek ale obiecuje ze sie poprawie. mam juz termin na maly jod

Agnieszka ja tez chodze do lekarza pierwszego kontaktu po recepte na hormony skserowalam jej zalecenia z gliwic w ktorych wogole jest blad bo lekarz kazal brac 6x200 i 1x150 a a zapisal 7x200, raz na jakis czas robie tsh i ft4 i jakby wyniki byly niepokojace to pojde do endo a tak nie odczuwam potrzeby moj portfel tez nie a do endo na fundusz to w gdansku nie ma szans...... dowcipy swietne hihiiii Tysia glowa mnie boli ostatnio non stop ide spac z bolem wstaje z bolemi , mam nadzieje ze u mnie to nie skutek uboczny mireny kurcze mam ja dopiero tydzien chyba za wczesnie .. pozdrawiam

Małżeństwo ogląda "Milionerów". Nagle żona pyta męża: - Może byśmy się pokochali? - Nie - odpowiada mąż pochłonięty teleturniejem. - Na pewno, zastanów się jeszcze? - Na pewno nie!- odpowiada mąż. - Czy to jest twoja ostateczna odpowiedź? - pyta żona. - Tak! - odpowiada mąż. - Masz jeszcze ostatnie koło ratunkowe! - mówi sfrustrowana żona. - Nie! Nie! Nie! Na to żona: - Ok. W takim razie... chciałbym zadzwonić do przyjaciela!

W jednym przedziale jadą mężczyzna i kobieta, sami, trasa długa. Facet czyta gazetę, a kobieta a to się na siedzeniu powierci, a to oczami pomruga, a to... Facet - jak skała. W końcu, po godzinie, babka nie wytrzymuje: - Panie, pan jesteś mężczyzna, czy nie? Już godzinę pana kokietuję, a pan na mnie uwagi nie zwraca! Powiem wprost: zajmijmy się seksem! - Zawsze mówiłem - odparł facet odkładając spokojnie gazetę na bok - że lepiej godzinę przeczekać niż trzy godziny namawiać.

Inżynier umarł i poszedł do piekła. Szybko zaczął mu przeszkadzać niski poziom życia w piekle i zaczął projektować oraz budować usprawnienia. Po jakimś czasie mieli klimatyzację, spłukiwane toalety i ruchome schody, a inżynier stał się bardzo popularnym facetem. Pewnego dnia Bóg dzwoni do Szatana i pyta drwiąco: - No i jak tam u was na dole? - Zaje***, mamy klimę, spłukiwane kibelki, ruchome schody i nikt nie wie, z czym inżynier jeszcze wyskoczy... - Co?!? Macie inżyniera?!? To pomyłka, nigdy nie powinien trafić na dół, wyślijcie go natychmiast do nas. - Zapomnij. Podoba mi się inżynier w załodze. Zatrzymuję go. - Wysyłaj go na górę albo cię pozwę Na co Szatan tylko zaśmiał się szyderczo: - Taa, jasne. Ciekawe, skąd weźmiesz prawników?

TYSIA ten wykopałam specjalnie dla CIEBE :):):) Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze ciągle jestem wkurwiona, wszystko i wszyscy mnie wkurwiają, a najbardziej wkurwia mnie to, że wszystko mnie wkurwia, proszę mi pomoc! - Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie, kontakt z przyrodą bardzo pomaga... - E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkurwiają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkurwia! - To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce? - E tam, Panie Doktorze, tego tez próbowałam piana mnie wkurwia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurwia, każda muzyka mnie wkurwia, ta nastrojowa najbardziej mnie wkurwia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiające, kleją sie, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkurwiają! - No dobrze, to może sex? Jak wygląda Pani życie seksualne? - Sex !? A co to takiego? - Nie wie Pani co to sex!? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety: - Panie Doktorze, proszę się zdecydować? Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wkurwiać!

to coś dla tych co nie mają męża ok już się poprawiam i nie zaśmiecam forum:):):) Panienka idzie Po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia? Duszek: Nie, przykro MI ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie... - Panienka pomyślała przez chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...... Duszek westchnął głęboko i powiedział: kur.... pokaż mi jeszcze raz tę jebaną mapę...

To z duszkiem znałam, ale za to ten specjalnie dla mnie trochę mnie zmartwił. Jeśli tak mnie tu widzicie, to o Jezu...

Tysia no co TY to było do tego posta ....."Eh błogoslawiona biała tabletka wzięta już dziś, mam nadzieję, że niedługo zacznie działać, bo albo rozwalę w domu jakiś sprzęt, albo rozwiodę się z mężem, albo i jedno i drugie"...... nie miałam złych intencji, jeżeli tak to odebrałaś to sorki

iza16 Warszawianki coś milczą. Spróbuj w Europejskim Centrum Medycznym -Paulina. Ja korzystam i jak już tu wielokrotnie pisałam jestem zadowolona.

Nie no spoko nie obraziłam się. Tylko mam nadzieję, że po skomentowaniu działania oddziału izotopów, nie wyszłam na taką czepialską. Prawda jest taka, że jak jestem w domu, to wspomnienia bledną i myślę sobie, Boże o co Ci chodziło. Ale jak się tam siedziało i te kobiety nie powiedziały mi nawet o tym, że po śniadaniu nie mogę nic jeść przed jodem a ja sie opiłam herbaty i objadłam krakersów, bo "się obiad spóźniał" to można było się wkurzyć...

Tysia miałaś prawo się wkurzać, ja chciałam to w żart obrócić i chyba mi nie wyszło pozdrawiam z Krakowa i jego smogiem, a chciałam napisać "smokiem"ale cóż smog mamy za darmo:) a smok tylko pod Wawelem ;) mamy podobno aż 400% przekroczoną dopuszczalną normę zapylenia, już dyrektorzy przedszkoli dostali polecenie nie wychodzenie z dziećmi na spacery

Wyszło CI naprawdę. A przede wszystkim liczą się chęci i starania:) A ja od dziś mam ciężkie dni, co napewno nie ułatwiło mi "przymykania" oczy na pewne rzeczy:) Pozdrawiam z mniej zasmogowanego Będzina. Chociaż cały nasz GOP też nie jest za ciekawy pod tym względem...

dzieki Lalinka 54. sprobuje w tym centrum medycznym jak mowisz ze jestes zadowolona. w sumie to dla mojej siostry.ona mieszka w Warszawie i tak jak ja ma tarczycowe problemy wykryte ok 2miesiecy temu. jest jeszcze przed biobsja ale wiecie jak dlugo trzeba czekac na NFZ. ja mam raka brodawkowatego ale lecze sie w Anglii i niedlugo ide na jod. ale wiecie co rozmawialam z moim onkologiem i moj jod bedzie wygladal: 1 doba w szpitalu a pozniej izolacja od innych doslownie kilka dni w tym dzieci. mowil ze bede miala mala dawke jodu.oni tak tu praktykuja ale dokladnie nie wiem ile.jestem dobrej mysli bo napewno nie ja pierwsza mam tak jod. a izolacje to sobie sama przedluze dla pewnosci. pozdrawiam.

Lalinka 54 czy mozesz mi podac jak mozesz oczywiscie nazwisko doktora do ktorego chodzisz byla bym wdzieczna. pozdrawiam

Gość hniaa80
hej Agnieszka to mi humor poprawilas usmialam sie :) Tysia nam tez nikt nic nie mowil o nie jedzeniu przed jodem ..... pozdrawiam

Hej, tak czytam, ze piszecie o tym, że nie można jesc przed jodem:/ Nam też nikt nie powiedzial, ale w sumie nie było problemu bo przed próbnym jodem to nas tak pzreciągnęli, że nawet nie mieliśmy czasu, żeby cokolwiek zjeść, z tym, że dali nam obiad, jak nas nie było, potem po jodze nie można jeść dwóch godzin i głodówie mieliśmy niezłą, ale jakoś daliśmy radę. Jak dostaliśmy duży jod, tak samo nikt niczego nie wiedział, czeski film, ale też wzięli nas na scyntygrafie i nikt nie miał za bardzo czasu, żeby coś zjeść i obiad nam dali o 17. Ja jeszcze w pierwszy dzień miałam sprawny żołądek, ale potem przez pozostałe miłam kloca na żoładku:/, ale oczywiście nie wszyscy mają takie szczęście, należę do wybranych:) Obecnie jestem już na wolności i nie mogę się nia nacieszyć, a w poniedziałek do pracy:) Pozdrawiam.

Gość Cyryla
Jestem już po wizycie kontrolnej, teraz w CO zapisują na diagnostykę na przyszły rok. Mam odstawić w kwietniu euthyrox (ojej) i w maju - 3dniówka. W ogóle w Wwie widzę, że oszczędzają i każą część badań robić "w rejonie", co dawniej nie było do pomyślenia! Niedługo i diagnostykę nam zabiorą (żartuję). Lalinko - płaczę za Pauliną!

dzieki Lalinko rzeczywisie gapa ze mnie. poszukam w google. Dwoje malych dzieci czasami da w kosc i poprostu nie doczytalam.

Hej dziewczynki :) no i rodzynki też ;) Odebrałam dziś wyniki TSH 0,620 przy normie 0,27 - 4,2 :) Nie wiem czy nie za niskie, łoj w poniedziałek do lekarza. Resztę badań endo-gin robie we wtorek :)

Gość lusia__
Tysia wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin :)

rerenia Dobre jest:) Chyba, że się źle czujesz. Idealne do spełnienia marzenia twego:) pozdrowionka kochana cyryla Czy ty wierzysz w moc homeopatii? Pytam, bo mam problem z młodszą córką i zamierzam się udać do homeo. Jestem raczej sceptycznie nastawiona. nadia32, greystonka. Jak się czujecie dziewczynki?

ach iwonko.... ja dostaje schizy, można powiedzieć, ale nie chodzi o dzidziusia z małym wszystko jest w porządku, wszystko w normie. to ja czuje się fatalnie i nie wiem co z tym zrobic, krótko: jakis czas temu bolała mnie noga? udo? biodro? chodziłam po lekarzach i albo mówili że rwa kulszowa albo kręgosłup, zdjęcie RTG dolnego odcinaka nic nie powiedziało a zabiegi niewiele pomogły. teraz te bóle się nasiliły, wiadomo większa waga ciała, ale jak zaczęłam czytać i szukać sama co to by mogło być to najbardziej pasuje mi "mięsak" a na dodatek mam też zgrubienie na przedramieniu, pod pachą, teraz wszystko zbieram to w całośc .... nie wiem co robić w pondz idę zrobić TSH i tak myślałam żeby zrobić chociaż jakieś badanie z krwi żeby się uspokoić ale nie wiem jakie :-( bo rezonansu chyba teraz nie mogę mieć? rerenia, superowe TSH :-)

Hej. Ja dzisiaj tak z innej beczki trochę. Od dłuższego czasu zauważam na ciele pojawianie się nowych znamion i zmiany w starych. Oczywiście dużo się słyszy na temat czerniaka przy różnej okazji ale podobnie jak z innymi nowotworami ma się nadzieję, że nas to nie dotyczy. Po tym jednak, co ostatnio się wydarzyło i co obejrzałam na chirurgii we wrześniu, przestałam wierzyć w swoje szczęście i wolę raczej wykluczyć wcześniej niż doprowadzić się do sytuacji bez wyjścia. Wszyscy dobrze wiemy, że tarczyca to pikuś w porównaniu z czerniakiem... Mam nadzieję, że to fałszywy alarm, ale obiecałam sobie, że po jodzie coś z tym zrobię. I tu właśnie mam pytanie: czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego dermatologa w woj. śląskim? Mam dzisiaj zrypany wieczór, bo do tej pory widziałam jedno dwukolorowe znamię a teraz zauważyłam kolejne:( Boże dziewczyny, czy nie wystarczy tego na jedną osobe?