Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnniccc niewiedząca

czy można na wesele założyć czarną koszule w białe paski ???

Polecane posty

niebawem idziemy z mężem na wesele, ja bedę miała sukienkę złotą w czarne duże róze, duży dekold. A męzowi co? może byc czarna koszula w białe paseczki + złoty krawat? on jest blondynem o jasnej karnacji, więc nie pasuje mu koszula o kolorze typu kremowa, zlewająca się z twarzą. Poradźcie, ja nie mam gustu - niestety:(

Gość marlut
nie.

a jaki garnitur? do jasnego będzie ok do ciemnego nie. proponuje koszule kremową(może być ciemny kremowy, jasny brąz nawet) z wzorkiem (paseczki, kropeczki cokolwiek).

bezguście totalne. czarna koszula w białe paski nie będzie pasować do złotego krawata.

Gość no co ty w pidzamie
chcesz meza na wesele wyslac?:P

oooooo to juz teraz nic nie wiem :( garniutu- jasny , szary bym powiedziała, to co tu skomponować? Mówicie,że nie bardzo czaro-biała koszula+ złoty krawat? więc poradźcie dziewuszki bo ja kompletnie gustu nie mam.

ja nie wiem co to za moda ze facet musi miec krawat pod kolor sukienki swojej partnerki :| dla mnie to choe bo potem wlasnie stwarza sie takie koszmarki- zlote krawaty, rozowe, pomaranczowe, zolte... zamiast wygladac ladnie i z klasa tworzy sie przebranie clowna

jesli szary garnitur to moze czarna koszule i szary krawat?? (o ile garnitur jest jasno szary a nie grafitowy)

Gość tylko nie czarna koszule
czarne koszule to nosili zwolennicy Mussoliniego w latach 30. we Wloszech, nie jest to zbyt madry pomysl, zwlaszcza na wesele :O

rozumiem ze przez to obecnie obowiazuje zakaz noszenia czarnych koszul??? ech ludzie...