Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaoaohshshsdhdhwu

syria...

Polecane posty

Gość oaoaohshshsdhdhwu

Witam...marzy mi się wyjazd do Syrii...czy ktoś był?jak Wam się podobało?jakie są teraz mniej więcej ceny biletów w obie strony?

Gość dawno nie byłam a weszłam
sprawdź se na necie 🖐️ ale niekoniecznie tutaj :O

Gość oaoaohshshsdhdhwu
w necie to są jakieś zróznicowane ceny...dlatego pytam bo myślałam że ktoś zna czym się kierować

Gość dawno nie byłam a weszłam
przeciez na tym forum siedza sami nieudacznicy, ktorzy kupuja najtansze piwo z biedronki bo nawet na lecha ich nie stac, a co dopiero na wycieczke do Syrii 😴

Gość sprawdzam und potwierdzam
zubr nie jest znowu taki tani :p

Gość oaoaohshshsdhdhwu
no masz chyba racje:( 99% biedronka i lidl ;)

Bylam. Podobalo mi sie. Damaszek mnie zwiódł nieco, chociaz meczet Omajjadów jest niesamowity. Bardziej podobało mi się w Aleppo.

Ceny biletów to sprawdzaj na portalach. Wiem, ze linie bodajze Malev lataja do Syrii i czesto maja promocje. Sama bym tam nie pojechala. Pamietam moje pierwsze wrazenie, wzrok mezczyzn na samotnie spacerujace kobiety! Bylam z wycieczka zorganizowana i po 10 min wrocilam do autokaru z pytaniem: co ja tu robie! Pozniej sie przyzwyczailam, nie patrzylam na nikogo. Bylam np. w Libii, ktora rowniez jest krajem bardzo przestrzegajacym zasad islamu i nie skazonym turystycznie, nie przyzwyczajonym do turystów, samotnie podrozujacych i spacerujacych kobiet ale tam nie czulam sie az tak zle.