Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pedro Jose Alfonso Diego

czy mogę się tak ubrać do klubu???

Polecane posty

Gość fdfffsdf
rzal!

Gość tak, do klubu gejowskiego haha

ty predzej masz brak gustu jak styl :D no ale wiadomo że wszędzie są ewenementy społeczeństwa spoko fota :classic_cool: haha

bitch!,czy kubot w mailu to od klapków kubota :O ? jak tak, to Ty nie masz gustu :O ja nosze tylko klapki od 100 zł wzwyż :) czasami chodzę do klubów gejowskich :O dziś wieczorem robię wypad z ekypą na Chmielną,a potem a klubbing i szukam odpowiedniej kreacji dziękuję za pozytywne głosy ;)

Gość fdfffsdf
rzal bez kropka!

ooo super plan:) w moim mieście polikwidowali fajne "branżowe" lokalne niestety, kiedyś było ich dużo, teraz zostało z 2, 3 fajne miejsca, w tym jedno duże i znane, ale to już nie to samo. dużo macie w warszawce takich klimatycznych klubów?

pedruś to musisz nadrobić i zwiedzić je wszystkie :D jak to cie nie zadowoli to wpadaj kiedyś do mnie to zabiore cie do fajnego klubu :)

no maja ekipa też ostatnio troche zwapniała i w gre wchodzą co tydzień te same miejscówki, fajnie bo wszystkich się zna, ale trochę to sie nudne robi powoli zapraszam w takim razie na mały maratonik po lokalach:)

no ja też, ale nie mam obecnie w zasięgu, przynajmniej z tego co mi wiadomo, znajomych dysponujących jacuzzi w domu ej a można by otworzyć taką knajpe z określonym klimatem i zamiast dark roomu zrobić jacuzzi room :D