Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28 latka aaa

Problem z brzuchem!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 28 latka aaa

Witam, mam 28 lat, mam dziecko i zawsze byłam szczupła, nawet po urodzeniu dziecka doszłam do formy w miesiąc, praktycznie już jak zeszłam z łóżka porodowego to byłam szczupła, nie było po mnie widać ciąży. Od paru miesięcy mam z tym problem. Brzuch mam troche większy, nie potrafię go zrzucić. Ostatnio nieiwele się ruszam, tzn. no ruszam się ale do pracy nie chodziłam bo dziecko chorowało więc może z tego powodu, no i wiek już nie ten, kiedy rodziłam miałam 25 lat więc byłam jednak młodsza. Chyba już nie ma szans na to, żebym miała znowu taki brzuszek jak kiedyś prawda? Jak te wszystkie szczpułe kobiety to robią.

Gość buhahahahahaha
o nie nie... To nie kwestia wieku tylko braku ruchu. Moja siorka miała 31 lat tak w końcu schudła i pozbyła się wystającego brzucha, a tak to jak ją pamiętam zawsze byla grubawa, tylko że nigdy przedtem się nie ruszała.

Gość buhahahahahaha
a isory za nick to nie do ciebie ale z jakiegoś innego topica

Gość 28 latka aaa
Też się obawiam, że to mało ruchu, nie ruszam się może mniej niż kiedyś ale teraz chyba potrzebuję więcej ruchu, żeby figura była dobra. Tylko kurcze jak to zrobić jak dziecko często choruje i muszę być w domu :(

Gość kilka minut dziennie
na brzuszki chyba dasz radę wygospodarować?

Gość 28 latka aaa
Tak, na pewno mogę wygospodarować ale czy brzuszki pomogą? Próbowałam już tego i nie bardzo był efekt.

Gość kilka minut dziennie
a po jakim czasei tych efektow nie widziałaś? jak długo ćwiczyłaś? miesiąc, dwa? czy może tydzień i zarzuciłaś bo nie było efektów?

Gość mrofeczkaaaa
polecam 6 weidera efekty juz widac po tygodniu, ale tu trzeba byc systematycznym i faktycznie codziennie cwiczyc

Gość 28 latka aaa
Szczerze to niedługo chyba ok. 2 tygodni, wiem, że to pewnie mało na efekty ale zawsze u mnie to szybciutko szło i się troche podłamałam, że chyba już nigdy nie dojdę do siebie. Tym bardziej, że lato idzie więc chciałam ładnie wyglądać.

Gość 28 latka aaa
A co to jest? Jest jakaś strona z tym? Na prawdę efekty są już po tygodniu?

Gość sdfsdfsdfds
hej, brzuszki rob codziennie i minimum 10min je rob. beda efekty uwierz mi:) ja pierwsze zobaczylam po 2 tyg!! rob 8 abs lub a6w. polecam dla ciebie to pierwsze. sama robilam i to i to. efekty gwarantowane.

Gość mrofeczkaaaa
polecam ta stronke http://a6weidera.pl/ ja robilam okolo miesiaca i mialam juz fajny brzuszek ale zaprzestałam bo zaszlam w ciaze

Gość kozeztka
polecam kupic sobie hula hop. Naprawde dziala i ładnie wyszczupla talie :)

Gość 28 latka aaa
Spróbuję jeszcze, skoro tak chwalicie te ćwiczenia to spróbuję, nic mi nie szkodzi. Tylko nie mogę się poddać a ja mam słomiany zapał, no nic muszę poćwiczyć też cierpliwość :)

Gość mrofeczkaaaa
a hulla hoop tez mam ale tylko tydzien pohulllam bo ciaza:)

Gość 28 latka aaa
Ja też myślę o ciąży, chciałabym być w formie do tego czasu.

Gość 28 latka aaa
Jak patrzę na te ćwiczenia weidera to mam wrażenie, że to niemożliwe do zrobienia :) Wyglądają na dosyć trudne.

Gość mrofeczkaaaa
uwierz mi ze sa bardzo łatwe:)

Gość 28 latka aaa
Spróbuję zacznę już dzisiaj, żebym sobie nie obiecywała, że od jutra :) Jutro czekają mnie zakwasy ale liczę, że będzie potem coraz łatwiej i bardzo liczę, że wytrwam i będę ćwiczyć codziennie i też aż do ciąży, oby się nam też udało, dziękuję bardzo za porady i pozdrawiam.