Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matriossszka

MOJA PRZYJACIÓŁKA WCZORAJ URODZILA I WYGLADA JAK SUPER LASKA !!!:(

Polecane posty

Gość gronostaj123456
ja przytyłam w ciązy 17 kg.wychodzilam 4 dni po porodzie, spodnie sprzed ciazy spadaly ze mnie.krocze tez szybko mi sie zagoilo(bylam cieta), wiec zaden szew mnie nie razil. dziecko wazylo 4300. mam 170cm,daze do 53kg. to moj ideal. niewiele mi brakuje.jestem 6 miesiecy po porodzie.

Gość a ja dla odniamy napiszę
prawdę :D W ciąży przybrałam na wadze tylko 9 kg. Synek ważył 3,600. Ale zrzucenie kilku kg zajeło mi rok, poza tym tuz po porodzie przytyłam 2 kg karmiąc piersią. długo miałam wypukły brzuch i spore uda. za to zero rozstępów - chociaż coś :) schudłam, ganiając 1,5 rocznego łobuza po domu dzień cały ;) A przy spokojniejszym 3-latku znowu troche przytyłam... pozdrawiam 31-latka

Gość a ja dla odniamy napiszę
miało być w nicku dla odmiany ;)

ja wierze w to ze neiktore kobiety wychodzac ze szpitala wygladaja super z plaskimi brzuchami i waza tyle co pzred ciaza albo mniej :D widzilama kilka takich przypadkow jak urodzilam, mam takie kolezanki, ale zwykle sa to kobiety co w ciazy przytyly niewile, jak jedna z moich znajomych 7kg przytyla w ciazy i miala tylko brzuch duzy, po porodzie prawie 4kg dziecko iw ody sparwily ze dziewczyna wyszla z plaskim brzuchem i o 7kg lzejsza :D ja niestety do takich nei naleze :( w 1 ciazy przytylam 26kg i po porodzie zostalo mi 16 do zrzucenia, po roku mialam do zrzucenia ok 6kg, po praiwe 2 latach dopiero wazylam tyle co pzred ciaza :(

Gość ja1987
a ja wierze bo sama jestem tego przykladem:P przytylam 18 kg, synek wazyl 3300, mialam cesarke no i niestety 3 dni glodowki po niej. Lezac na sali jak mnie juz zszyli pytam poloznej " czy cos mi zostalo" a ta ze smiechem "tak rozstepy", brzuszek mialam plaski- moze nie byl jedrny bo do dzis nie jest! Po tygodniu nisilam spodnie z przed ciazy!

Gość jagoa369
Ja troszenke odbiegam od idealnych kafereryjnych mam. Po porodzi zostalo mi 8kg i nadal na mnie siedzi:( Zadnym sposobe nie moge ich zrzucic. A probowalam juz roznorakich dieta tu nic. Brzuszek tez niestety mi zostal :( No coz... :( :( :(

Gość ja1987
mi tez zostalo 5 kg :P ale w ubrania sie mieszcze:P

Gość ja1987
a synek ma juz 2l wiec chyba nie schudne...

Gość SPRZED a nie "Z PRZED"
Naprawdę odechciewa się zagłębiac w treść,gdy na pierwszym planie rażą błędy ortograficzne.......Mamusie wezcie słownik ortograficzny do parku i poczytajcie go w wolnej chwili ;-) WARTO!

Gość isssssiiiiiiii
Ja widziałam taką jedną,przy wyjściu do domu,wcisnęła sie w jeansy sprzed ciąży,ale to taka meliniara była,co sie specjalnie głodziła,dziecko przedwcześnie urodziła w ciężkim stanie,ale dla niej najważniejsza byla figura!!!! Chuda taka że szok,a brzydka!!!!!!!!!!!

Gość mamuskaas
ja przed ciaza wazylam 48 kg bylam wrecz chuda, po ciazy zostalo mi 5 kg i za nic w swiecie nie moge sie ich pozbyc. Ichyba juz mi zostana, ale przynajmniej maz sie cieszy, bo w koncu ma za co zlapac, a skoro jemu nie przeszkadza to i ja zaczynam sie przyzzwyczajac

Gość małaMałgosia
ponieważ koboiet po porodzie widziałam bardzo dużo, napisze Wam więc, że owszem zdarzają sie przypadki płaskich brzuchów po porodzie ...ale na pocieszenie dodam że naprawdę rzadko :) z reguły tak wyglądają bardzo młode kobiety lub te o drobnej budowie.i nie ma co płakać nad sobą, takie są prawa natury. ciąza to stan który pozostawia slady na naszych ciałach i trzeba sie z tym pogodzic, w koncu nie na zawsze dane nam mieć 20 lat. czas ucieka i lepiej myśleć o sprawach ważniejszych niż fałdka tu czy tam, prawda? głowy do góry! :D

Gość polkagg
ale głupi watek :d