Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalbulator gaźnik

Jakie urozmaicenia w łużku

Polecane posty

Powiedcie jakie urozmaicenia w łużku jakie zabawki jakie zabawy jakie gry urozmaicają wasze uciechy w sypialni pozdrawiam wszystkie miluśie kobietki

Gość Lola Katafalk
Może dla odmiany spróbujcie na wersalce lub tapczanie. Możliwości jest wiele...

a właśnie że kalbulator ale to nie forum slangu moto i lekcja polaka tylko erotyk i może ksiądz rydzyk wam niepozwala huśtać dzyndzlem pozdro dla tych co im radio maryja nie zrobiło dziury w muzgu

Gość Autorze jak piszesz
w łużku? pisze sie w łuszku? urozmaicaj właśnie w łuszku!

no dobra jak sie łomoczecie na wyrkach albo jak kto woli jak tżepiecie kapy tylko ze sensem łodpowiadać bo inaczej wam pobsuje radyjko maryśie

Powiem Ci autorze że niestety rażą mnie takie błędy ortograficzne. A to że wątek jest o tematyce erotycznej nie zwalnia od myślenia.

Gość vklnlekmcvkvjurg
my to mamy taka ulubiona zabawe, ze bierzemy slownik ort i jak dojdziemy jak sie pisze "wyrko" to walimy "kalbulator gaznik" w dupsko on to lubi.

a od kiedy to gaźnik ma dupsko widać że wy jestecie niedojepki i wam kler tylko uczyć polskiego sie pozwala bo seks to preferujecie tylko po bożemu a ja pozdrawiam wszystkich bo mam chumor i w mej loduwce jeszcze stoi czteropak chumoru

Gość vklnlekmcvkvjurg
nie tylko sluchacze radia maryja umieja pisac poprawnie. te ceche moze miec inteligentny uczen szkoly podstawowej bo wie ze jest cos takiego jak slownik

Gość vklnlekmcvkvjurg
ta spealnie robi. walnal babola i teraz tak pisze ze niby specjalnie

Ok zostałę zdemaskowany. Sorry - psyhika mi siada. Czasami mam takie fazy. Fszystko przes to że w dzieciństwie byłem gwałcony analnie przez starszego brata - dymał mnie on i jego koledzy :( Jestem wrakiem, pszegrałem rzycie.

kaIbuIator gaźnik ty jebancu podszywasz sie a po druge niemam starszego brata ty jeeeebany lachociągu marszcz freda albo jak wolisz stukaj łuske bo ty pedzio jesteś

Zapomniałem napizać, że cierpiem na rosdwojenie jaźni i czasem fściekam się sam na siebie i gadam ze sobom... i jestem gejem po tych cięszkich pszerzyciach w dzieciństfie i młodości.

kaIbuIator gaźnik o widać że cie robili na parapecie przy świetle księżyca a swoją drogą jesteś wyszczekanym szczeniakiem ale to narazie bo każdemu onaniście po czasie sie jjjebie w główce

I jak tak sobie sam se sobom gadam to czasami odkryfam ruszne prafdy o sobie. Teras doszłem do wnioskó, że te moje popierdolenie mosze byś od ciongłego walenia konia :( Robie to co puł godziny patsząc na zdjencia kulturystóf - mażę bu kturyś mnie zerżnoł w dupalka.

dobra dzieciaki już po dobranocce to umyć ząbki i lulu a i jeszcze jedno do kaIbuIator gaźnik nie wchodź na takie fora bo będziesz miał zmazy nocne buana notte bambino