Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksdad

Strach w oczach mojego dziecka .

Polecane posty

Mój synek ma 3 tygodnie. Strasznie się lęka ... podejrzewamy, że czegoś się wcześniej mocno wystraszył i dlatego teraz się tak lęka :( Co możemy zrobić, aby temu zapobiec ?? POMOCY :(

bardzo zabawne wiesz? jeśli dla Ciebie to jest śmieszne to co tu wg robisz ? bezduszna istota ... :|

Gość a jak to sie objawia ze sie
lęka i w jakich sytuacjach ?

Wiesz niezawracaj sobie glowy polemika z idiotami,juz ci cos napisze,czekaj chwilke

Mj maly ma juz 2.5 roku,jedynak.Bylam przewrazliwiona mamuska,i chodz sie umeczylam to mysle ze dobrze.DZIECKO ZAWSZE BYLO BLISKO MNIE,A JA BYLAM PRZY NIM ZAWSZE KIEDY MNIE POTRZEBOWAL.dziecko do ktoregos miesiaca mysli ze jest czescia mamy,trzeba znim tak postepowac;przytulac i reagowac zawsze,zeby poczulo ze jestes przy nim zawsze i moze na ciebie liczyc i moze ci ufac..nigdy go niezawiedziesz.Czulosc jest kluczem do ukojenia tej malej duszki.Jest trudno pokonac zmeczenie i hormonalna depresie ale warto.Moj syn jest madrym wspanialym dzieckiem,nierozpiescilam go,gdysz czas na dyscypline przychodzi naturalnie,jest szczesliwym dzieciakiem:)))

A zwroc uwage czy pokarm sie niecofa(refluks)ja to zauwazylam ze go przytyka a moj synek przestal oddychac za ktoryms razem (ok 1mies),wzywalismy karetke,potem dostal lekarstwo zeby mleko bylo geste do i sie niecofalo z zolodka,tylko sie niemartw zaduzo,tak tylko pomyslalam bo moze to go tak przeraza,tylko naprawde niezakladaj z gory..obserwoj po jedzieniu(jesli lezy bardziej plasko )pozdr:*

do lęka sie jak patrzy na matke: W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE !!! Pier*** frajer/ frajerka ! ;/

Nie przejmuj się komentarzami jakichś idiotek lub idiotów. Teraz twojemu dzieciaczkowi potrzebne jest jak najwięcej czułości z Twojej strony. Nie bój się że rozpuścisz dziecko.

A może to początki schizofrenii lękowej.

Gość izoldina
Za mloda matka i takie efekty :O Przykre ale to moze byc prawda. Szkoda malenstwa.

udziela mu sie Twoj nastroj. Sprobuj sie wyluzowac i spokojna podchodz do dziecka, bez paniki, to zauwazysz roznice. Maluch tylko wyczuwa to, co jemu dajesz- twoj strach przed byciem mama i obawy, czy sobie poradzisz.

Gość hehhhee he
skoro jego mama ma 16 lat , i pisze na forum o 00:00 w nocy , to jak dzieciak ma byc normalny? Schizofrenia jak nic

no prawda - udziela sie dziecku...sprobuj sie duuuuzo usmiechac do niego to i tobie sie polepszy nastroj:)

Gość Boże, rodzic w gimnazjum
Jakbyś się nie przejmowała, to byś olała ten wpis, a nie się wkurzyła. Właśnie Twoim problemem jest to, że się przejmujesz. I wszystkim chcesz udowodnić, jaką dobrą matka jestes/ będziesz. Nawet topiki o tym zakładasz, jaka to jestes tego pewna , jaka jestes dumna... jakby tak bylo na prawdę to nie musiałabyś tego udowadniać nikomu, tym bardziej na forum. Ty się bierz za opiekę nad dzieckiem , a nie zakladanie takich topikow.

Bo co ? Nie TY decydujesz, gdzie i co mogę pisac ? Obrazilam Ciebie ? Nie, wiec sie hamuj... Widać po waszym sposobie wyslawiania sie jakie to dojrzałe nie jesteście :///

czy ktos mnie uswiadomi co to topiki?Nigdzie niepisalo ze to nastoletnia mama wiec moze jestescie w bledzie?

Gość izoldina
milia troszke inteligencji by sie przydalo :D to bys wiedziala :P

Aha i nie ma takiego slowa, jak ZTĄD więc polecam powrot do szkoly, pewnie nastepna "dojrzala matka" czego nauczysz to dziecko, skoro nawet pisać po polsku dobrze nie umiesz :o

nieporozumienie...jak spojrzysz ponad swoj post to zobaczysz adresata...Ale sodze ze jestes odarty(a)z uczuc wyzszych czlowieku.pozdr

A co ma inteligencja do topika?moge sie domyslic ze to temat posta?

A Ty za to odarta z inteligencji zupełnie. Moze najpierw przeczytaj swoje posty przed wyslaniem, tak żeby były zrozumiałe dla otoczenia, a potem wyślij. Chyba krótko jestes na forum, skoro nie wiesz nawet jak ono funkcjonuje :o

ludzie dajcie spokuj dziewczynie... czy to wazne ile ma lat? wydaje mi sie wazniejsze to, ze martwi sie o swoje dziecko... czytalam kawalek posta autorki na inny temat i mysle, ze moze dlugi pobyt w szpitalu miedzy obcymi ludzmi dal taki skutek. leka sie bo nie czuje sie swojo. autorko przy dziecku wykonuj tylko delikatne i powolne ruchy, duzo przytulaj, nos na rekach niech poczuje sie bezpiecznie i przywyknie do nowego otoczenia :)

No sorry,przeslij instrukcje obslugi,cmoknij mnie w pupe i jak kupa poczuj sie...milej nocki klocku:)

do poprzedniego posta...bez nieporozumien tymrazem

Nie dość, żę mało inteligentna, niekulturalna, to jeszcze żenująca. Ten tekst wzięłaś od koleżanek z gimnazjum ? współczuję Twojemu dziecku.

Pocaluj mnie w dupe i jak gowno poczuj sie i wypierdalaj od Mojego diecka bo ma sie swietnie.

Gość do milia
na litość dziewczyno, słownik sobie kup!!!!!!!

Gość do milia
aaa sorki, wycofuje prośbę bo widzę że jesteś na poziomie 13stolatki. Biedne to twoje dziecko... podstawówkę choć masz?