Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo niesmiały

Jestem bardzo niesmiały, jak mam znaleźć dziewczynę

Polecane posty

Gość bardzo niesmiały

Moja śmiałośc ujawnia się dopiero wtedy gdy już znam bardziej daną osobę ale jak kogoś lepiej poznac gdy jes się nieśmiałym? Nie jestem brzydki ani głupi, dużo ludzi mi mówi że mi się dziwi że niewykorzystuje swojego potencjału a mimo wszystko jestem sam. Na portalach randkowych też chyba nie ma sensu szukać bo wrzuce swoje zdjecie na fotke czy sympatie i zaraz sie zlecą jakieś materialistki, gówniary i lansiary a ja chce normalnej dziewczyny z którą bedę mógł pogadać na każdy temat, która zrozumie, wysłucha, pocieszy w trudnych chwilach a w tych lepszych bedzie sie cieszyła życiem. Nie dam fotki to żadna nie zagada.

Gość przeciętniak23
oboje mamy przesrane...

Gość bardzo niesmiały
moja niesmialosc wziela sie z tego,ze bylem kiedys gwałcony przez ojca teraz nie wiem jak zyc

Gość bardzo niesmiały
czyli odpuścić sobie?

Gość bardzo niesmiały
mam podszywa, jestem sławny :)

Gość przeciętniak23
ja tez bylem gwałcony przez ojca napisz do mnie na maila andrzej.kwiatkoski@kobierzycel.com teraz lece spać, papatki

Gość bardzo niesmiały
do przecietniaka: tez miales "po" taki dziwny wyciek w odbytu jakby galareta? i tez ten wyciek mial kwaśny zapach i smak?

Gość sprobuj na forach hobbistyczny
ch, tak chyba latwiej i raczej nie ma tam desperatek i materialistek:-)

Gość bardzo niesmiały
myślałem o jakimś forum podróżniczym bo interesuje się podróżami, turystyka ale tam raczej piszą kobiety które już są w związkach i wspólnie podróżują :)

Gość 2468
jak nie masz odwagi zagadac do dziewczyny na ulicy to załóż sobie profil na portalu randkowym, daj zdjecie ale ty zagaduj do dziewczyn, jesli na prawde jestes przystojny to napewno jakies do ciebie zagadaja, ale nie licz na jakies tabuny;) z tych które same sie odezwa wybierzesz takie ktore ci odpowiadaja i tyle🖐️